Dagtursrygsække ˂ 40 l.

Dagtursrygsække

Hvad end du skal bruge en lille dagligdagsrygsæk til de store oplevelser eller en let dagtursrygsæk til kortere ture ud i vildmarken, har vi rygsækken til formålet. 

Aktive filtre

 • 512,00 kr.

  Bodo 40 fra Fjord Nansen er rygsækken som både kan bruges som en vandrerygsæk eller som en dagtursrygsæk.

  Rygsækken giver dig både en praktisk og let rygsæk, men også god plads takket være den store lynlås åbning på forsiden af rygsækken ind til hovedrummet. 

 • 439,96 kr.

  Scape 38 er en blanding af en klassisk dagtursrygsæk og en vandrerygsæk.
   
  Til dig der gerne vil have god plads, får du her den perfekte dagtursrygsæk, og til dig der gerne vil vandre med fokus på det minimale har du her vandrerygsækken som sidder godt dagen lang.

 • 799,96 kr.

  Finisterre 38 vandrerygsæk

  til de vandreture hvor mængden af udstyr er begrænset.

  Rygsækken er især velegnet til vandring om sommeren og i varme klimaer, hvilket gør den til det perfekte valg til f.eks. Caminoen eller Hærvejen.

  Rygsækken er udstyret med "Dry Net System", som giver god ventilation af ryggen.  


  Varen er på fjernlager. Levering 5 - 10 hverdage. 

 • 319,96 kr.

  Freki 25 dagstur rygsæk

  Freki 25 er en lille, men meget rummelig rygsæk med støttesystemet 'Air Bridge Pro', som garanterer komfort og effektiv ventilation. Rygsækken er den ideelle rejserygsæk eller dagtursrygsæk til cykel, hverdag, vandring - Kort fortalt en fantastisk rygsæk til enhver tur!

  Rygsækken er lavet af slidstærkt og let materiale. Der medfølger regncover til rygsækken, som sidder i en lille og praktisk lomme i bunden af rygsækken.  

 • 100,00 kr.

  Lille og praktisk bæltetaske med lomme til en drikkedunk.

  Bæltetasken vil være perfekt til brug ved ski, løb eller bare at have med i vandrerygsækken som et lille og let suplement, til når man ligger i lejr. 

  • -1.625,00 kr.
  3.999,96 kr. 2.374,96 kr.

  Klar til ekstrem skiløb?! Full Safe 30 fra Ferrinos Safe collection hjælper dig sikkert på vej - resten er op til dig.

  Denne 30 l rygsæk er udviklet til at øge overlevelseschancerne ved lavine og er design til folk der dyrker offpist og ekstrem skiløb. 

  De hyppigeste dødsårsager ved laviner er kvæling og livstruende skader.* • 340,00 kr.

  Retro bomulds rygsæk.

  Wilder 25 er Huskys svar på en klassisk retro rygsæk, med masser af moderne komfort, eks. et indbygget regncover.

  Rygsækken er lavet i bomuld og fremstår i en 'udvasket' grøn farve. Wilder 25 er perfekt til både dagligdagsbrug og ture ud i naturen. Så mangler du en ny hverdagsrygsæk, er Wilder 25 svaret.

 • 239,96 kr.

  Xeno Rygsæk

  er en klassisk stilren rygsæk i høj kvalitet på 25 l. Rygsækken er perfekt til når du skal afsted til skole, arbejde eller en tur på stranden.

  Rygsækken består af et stort hovedrum og en mindre frontlomme. Den har justerbare skulderstroppe og bunden af rygsækken er forstærket, så den kan tåle dagligdagens strabadser.

  Praktisk og fed rygsæk der ser godt ud - og så gør det heller ikke noget at den helt sikkert også klæder dig!