Dagtursrygsække ˂ 40 l.

Dagtursrygsække

Hvad end du skal bruge en lille dagligdagsrygsæk til de store oplevelser eller en let dagtursrygsæk til kortere ture ud i vildmarken, har vi rygsækken til formålet. 

Aktive filtre

 • 512,00 kr.

  Bodo 40 fra Fjord Nansen er rygsækken som både kan bruges som en vandrerygsæk eller som en dagtursrygsæk.

  Rygsækken giver dig både en praktisk og let rygsæk, men også god plads takket være den store lynlås åbning på forsiden af rygsækken ind til hovedrummet. 

 • 439,96 kr.

  Scape 38 er en blanding af en klassisk dagtursrygsæk og en vandrerygsæk.
   
  Til dig der gerne vil have god plads, får du her den perfekte dagtursrygsæk, og til dig der gerne vil vandre med fokus på det minimale har du her vandrerygsækken som sidder godt dagen lang.

 • 799,96 kr.

  Finisterre 38 vandrerygsæk

  til de vandreture hvor mængden af udstyr er begrænset.

  Rygsækken er især velegnet til vandring om sommeren og i varme klimaer, hvilket gør den til det perfekte valg til f.eks. Caminoen eller Hærvejen.

  Rygsækken er udstyret med "Dry Net System", som giver god ventilation af ryggen.  


  Varen er på fjernlager. Levering 5 - 10 hverdage. 

  • -100,00 kr.
  319,96 kr. 219,96 kr.

  20% rabat Black Week 

  Freki 25 er en lille, men meget rummelig rygsæk med støttesystemet 'Air Bridge Pro', som garanterer komfort og effektiv ventilation. Rygsækken er den ideelle rejserygsæk eller dagtursrygsæk til cykel, hverdag, vandring - Kort fortalt en fantastisk rygsæk til enhver tur!

  Rygsækken er lavet af slidstærkt og let materiale. Der medfølger regncover til rygsækken, som sidder i en lille og praktisk lomme i bunden af rygsækken.  

 • 308,00 kr.

  Urban dagtursrygsæk, der vil fungere både til cykelture, skole og arbejde. Rygsækken er fremstillet af Fjord Nansen som har designet den med inspiration fra Geirangerfjorden i Norge.

  Rygsækken er lavet af lette holdbare materialer og der 
  medfølger regncover til rygsækken. 

 • 100,00 kr.

  Lille og praktisk bæltetaske med lomme til en drikkedunk.

  Bæltetasken vil være perfekt til brug ved ski, løb eller bare at have med i vandrerygsækken som et lille og let suplement, til når man ligger i lejr. 

 • 104,00 kr.

  Solid bæltetaske med flere lommer og en lille holder til en drikkedunk.

  Bæltetasken består af 2 store lommer og en lille 'skjult' lomme inde på selve bæltet. En god bæltetakse til både hverdagsbrug eller som et lille og let suplement, til når man ligger i lejre og ikke gider at slæbe på sin vandrerygsæk. 

 • 399,96 kr.
  Taktisk dagtursrygsæk på 25 l. med masser af mulighed for at spænende udstyr fast på. 
  Rygsækken er til dig som gerne vil have en alsidig rygsæk som perfekt til både skole- og hverdagsbrug, men som også høre hjemme ude i naturen, hvad end om det er vandring, spejdertur eller øvelse. 
  Med Orland får du: 
  - En robust rygsæk, der kan klare næsten alt. 
  - Bryst- og hoftebælte
  - 4 rum: 2 store og 2 mindre
  - Masser af plads til udstyr på ydersiden