Baron 3

1.479,96 kr.
Antal

Baron 3 er det klassiske vandreturs telt hvor du får god plads, begrænset vægt og højt vandsøjletryk.

Teltet er derfor til dig, der holder af at tage på længere vandreture eller cykelferier, og sætter pris på god plads i teltet og apsis. Teltet er opbygget som et to lags telt og har en lav vægt på blot 3,9 kg med fin plads til 3 personer. 

Obs! Udsolgt - Kontakt os for en forventet leveringstid. 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Baron 3 er svaret på et klassisk campingtelt designet til at kunne passe ned i en vandrerygsæk eller bag på en cykel. Teltet giver en god kombination af stor rummelig, begrænset vægt og højt vandsøjletryk. Teltet er derfor perfekt til 2 eller 3 personer let vil kunne have det med sig på tur, uden det vil være for tungt. 

Teltet er opbygget som et 2-lags telt, med indertelt og oversejl. Oversejlet opsættes først ved hjælp af de medfølgende Dural aluminiums stænger, som har en lav vægt og kan tåle en stor belastning. Fordelen ved at oversejlet opsættes først, er at du derefter let kan sætte indreteltet op i tørvejr og læ. 

Oversejlet er lavet af 210T Ripstop Polyester, hvilket er let materiale med høj modstandsdygtighed, der hurtig bliver tør. Polyesteren er forstærket med Ripstop, hvilket gør at hvis der opstår mindre skader i oversejlet, spreder de sig ikke i resten af materialet.

Oversejlet er belagt med en polyurethan belægning, hvilket er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag. Denne særlige behandling forhindrer indtrængning af vand og giver oversejlet et vandsøjletryk på 5000 mm/cm². 

Inderteltet er lavet af Nylon 190T, hvilket er en meget blød, let og åndbar syntetisk fiber, som har god styrke og fleksibilitet. Materialet er også velegnet til lave temperaturer, da det har gode varmeisoleringsegenskaber.

Derudover består inderteltet af mesh-myggenet som sikrer god udluftning i teltet og holder myg og andre insekter på afstand. Bunden af teltet er ligesom oversejlet belagt med Polyurethan belægning og har et vandsøjletryk på 8000 mm/cm². 

Teltet har to store apsis, med god plads til bagage og de to indgange til teltet, sikrer at det er let at komme ind og ud af teltet uden at skulle kravle henover dine sovende rejsekammerater. Inde i teltet er der gode opbevaringslommer og teltet yder bestykttelse imod solens UV stråler. 

Der medfølger reperationssæt og letvægstpløkker med til teltet.

360º billede af Baron:


Detaljer:

Reparationssæt 

Kompressionspose            

Opbevaringsnet 

UV beskyttende 

Specifikationer: 

Størrelse (b x l x h):  220 × 410 × 125  cm

Komprimeret størrelse: 45 × 15 cm

Vægt (min. / total): 3,5 kg / 3,9 kg

Konstruktion: Dobbeltlags fritstående telt, med indertelt 

Oversejl: 210T Polyester RipStop, tapede sømme

Indertelt:  Åndbar Nylon 190T+ og myggenet 

Vandsøjletryk bund: 8000 mm/cm², tapede sømme

Vandsøjletryk oversejl: 5000 mm/cm² 

Stænger: Duralumin stænger ø 8,5 mm 

8592287083569

Produktinformation

Type
Campingtelt
Farve
Grøn
Dimension (b x l x h)
220 × 410 × 125 cm
Komprimeret størrelse
45 × 15 cm
Vægt (min. / total)
3,5 kg / 3,9 kg
Vandsøjletryk oversejl
5000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
8000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter