• På tilbud!
  • -300,00 kr.

Boyard 4 plus

1.119,96 kr.
819,96 kr. Spar 300,00 kr.
Antal

Boyard 4 plus, 3-4 personers telt

Et alsidigt og rummeligt telt til campingture eller til dig der gerne vil prøve kræfter med vandring. 

Teltet byder på god plads, fint vandsøjletryk og dets maksimale vægt på 3,9 kg, gør at teltet er velegnet som et prisbilligt telt til vandring og camping.

Teltet er opbygget som et to lags telt og har fin plads til 4 personer. Der er 2 apsis med hver deres ind/-udgang i teltet, hvilket gør det let at opbevare udstyr i tørvejr. 

 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Boyard 4 plus, 3-4 personers telt

Et let campingtelt til dig der holder af camping, cykelferie eller gerne vil prøve kræfter med vandring og derfor skal have et telt der passer ned i vandrerygsækken. Teltet giver en god kombination af stor rummelig og begrænset vægt, så 3 eller 4 personer let vil kunne have det med sig på tur, uden det vil være for tungt. 

Teltet er opbygget som et 2-lags telt, med indertelt og oversejl. Teltet har 2 apsis, med god plads til bagage og de to indgange til teltet, sikrer at det er let at komme ind og ud af teltet, uden at skulle kravle henover dine sovende rejsekammerater. Inde i teltet er der gode opbevaringslommer og teltet yder beskyttelse imod solens UV stråler. 

De 2 apsis og de 2 ind-/udgang sikrer, sammen med de 2 udluftningskanaler i toppen af teltet, en god luftcirkulation, der er med til at hindre kondens i teltet. 

Inderteltet opsættes først ved hjælp af de medfølgende durawrap stænger. Durawrap er en type teltstang med stor fleksibilitet og lav vægt, som gør dem velegnet til brug i teltet som oftest tages op og ned. Fordelen ved at inderteltet opsættes først, er at du kan bruge inderteltet uden oversejl på tørre dage og nætter, hvorved du får en myggefri soveplads, samtidige med at du lettere kan nyde stjernerne og dine omgivelser.

Inderteltet er lavet af Nylon 190T, hvilket er en meget blød, let og åndbar syntetisk fiber, som har god styrke og fleksibilitet. Materialet er også velegnet til lave temperaturer, da det har gode varmeisoleringsegenskaber. 

Derudover består inderteltet af mesh-myggenet som sikrer god udluftning i teltet og holder myg og andre insekter på afstand. Bunden af teltet er belagt med Polyurethan belægning, hvilket er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag. Denne særlige behandling forhindrer indtrængning af vand og giver bunden et vandsøjletryk på 6000 mm/cm². 

Oversejlet er lavet af 185T Polyester, hvilket er et let syntetisk materiale med høj modstandsdygtighed, der hurtig bliver tør og med stor modstands dygtighed overfor riv og flænger. Oversejlet er ligesom bunden belagt med en polyurethan belægning og har et vandsøjletryk på 3000 mm/cm². 

Der medfølger reparationssæt og letvægstpløkker med til teltet.

Størrelse (b x l x h):  210 × 400 × 130  cm

Komprimeret størrelse: 50 × 18 cm

Vægt (min. / total): 3,4 kg / 3,9 kg

Konstruktion: Dobbeltlags fritstående telt, med indertelt 

Oversejl: 185T Polyester

Indertelt:  Åndbar Nylon 190T+ og myggenet 

Vandsøjletryk bund: 6000 mm/cm², tapede sømme

Vandsøjletryk oversejl: 3000 mm/cm² 

Stænger: Durawarp stænger ø 7,9 og 8,5 mm 

8592287072242

Produktinformation

Type
Campingtelt
Farve
Grøn
Dimension (b x l x h)
210 x 400 x 130 cm
Komprimeret størrelse
50 x 18 cm
Vægt (min. / total)
3,4 kg / 3,9 kg
Vandsøjletryk oversejl
3000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
6000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter