Tokk XL - 0°C

719,96 kr.
Antal

Tokk stretch sovepose. 

Let stretch fibersovepose fra Fjord Nansen. Soveposen kan strække sig 50% til hver side og dermed gøre soveoplevelen endnu mere komfortabel for dig. 

Hvorfor er dette din nye sovepose? 
- Komfort: 0°C (♂) 
- Strækbar; følger kroppens bevægelser
- Kompakt størrelse og lav vægt (1,25 kg) 
- YKK lynlås med anti-snag

Videoen er med Torget - en lidt varmere udgave af Tokk.


 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Tokk stretch er fyldt med 'Microfill Super-Therm' hulrumsfiber, hvilket er en meget varm og elastisk fiber med lav vægt, takket være sin hulning i fiberen. Hulningen i fiberne gør at fiberne fungerer som isolerende 'lommer', der holder på varmen. Dette betyder at der skal bruges mindre fyld end i en klassisk fibersovepose. 

Sovposen har 2-vejs YKK lynlås med 3 cm bred anit-snag, som hjælper med til at stoffet ikke sætter sig fast i lynlåsen. Som en ekstra detalje har Fjord Nansen sat et selvlysende vedhæng på lynlåsen, som lyser op i mørke, således det er let at åbne og lukke soveposen i mørket. 

Åbningen af soveposen kan snørres sammen så du kan få soveposen til at passe bedst muligt til dig og dermed undgå varmetab. Inde i selve soveposen er der en 20x20 cm lomme og indersiden af soveposen er lavet af et let og blødt materiale som gør det er behageligt at ligge i soveposen.

Soveposen er testet ud fra den europæiske temperatur standart "EN 13537" hvilket betyder den er testet i klimakammer. Yderligere har Fjord Nansen valgt at teste soveposen i en 'vaske test' hvor en sovepose er blevet vasket 10 gange i vaskemaskine, hvor efter den igen er blevet testet i klimakammer, for at se om soveposen efter 10 vaske fortsat holdt samme komfort temperatur. 

Resultatet af vaske testen, var at efter gentagende maskinvaske, har soveposen stadig den samme komfort temperatur og hverken materiale på indersiden eller ydersiden har ændret tykkelse eller elasticitet. 

Anbefalet maks højde i soveposen er 195 cm. 


Specifikationer:
 

Type: Fibersovepose

Fyld: Microfill Super-Therm

Indermateriale: Polyester Pongee 240T 

Ydermateriale: 100% Polyester 210T Ripstop  

Vægt: 1,25 kg

Størrelse: 225 x 85 x 65

Størrelse nedpakket: 20 x 40 cm

Komfort:

Ekstrem: -14°C

Lav komfort: 0°C (♂) 

Høj komfort: +6°C (♀)

Max: +22°C

 Temperatur forklaring
 5908221344024

Produktinformation

Type
Fibersovepose
Fyld
Microfill Super-Therm
Vægt (min. / total)
1,25 kg
Høj komfort
+6°C (♀)
Lav komfort
0°C (♂)
Ekstrem
-14°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter