Vintersoveposer (-6 til -40)

Vintersoveposen er til dig der skal ud i kulden og overnatte, på ekspedition til de kolde egne, eller til dig der har meget svært ved at holde varmen. 

De temperaturer der er angivet i navnet på alle soveposerne, er komfort temperaturen for mænd. Alle de soveposer der designet til kvinder, samt børnesoveposer, er angivet med Komfort temperaturen for kvinder (høj komfort).

Du kan læse mere om hvad temperaturen på soveposen betyder her

  Quick view
  1.999,96 kr.

  Varm og let dunsovepose til selv de mest barske forhold.

  Dopy er en dunsovepose med masser af varme, komfort og dun. Soveposen vejer 1690 g. og ud af soveposens vægt består de 750 g. af dun. Dunfyldet består af 90% gåsedun og 10% fjer (650 cui). Soveposen har en komforttemperatur på -17°C for mænd og en komforttemperatur på -9°C for kvinder. 

  Soveposen måler kun 38 x 24 cm i sammenpakket størrelse og med den medfølgende kompressionspose kan soveposen gøres endnu mindre og vil passe perfekt ned i en vandrerygsæk. 

  Quick view
  1.039,96 kr.

  Anapurna fibersovepose er til dig der elsker at sove ude hele året, eller som bare har svært ved at holde varmen. 

  Anapurna er vores bedst sælgende vinter-/ fibersovepose og dette er bestemt ikke uden grund!
   
  Dens høje komfort på -12 °C, gode kvalitet og dens lave pris, gør det muligt for de fleste at kunne anskaffe sig en god vintersovepose.

  Du kan se flere billeder af soveposen her

  Quick view
  879,96 kr.

  Husky Enjoy - Soveposen du vil have med når det er rigtig koldt!

  Denne fibersovepose er et billigere alternativ til dunsoveposen, idet den er fyldt med 480 g. eXtherm-Pro Hollowfibre, som har mange af de samme egenskaber som dunfjer. Soveposen er ekstrem testet til -26°C.

  Enjoy er derfor velegnet til brug hele året og vil kunne holde dig varm selv i de koldeste nætter.

  Quick view
  879,96 kr.

  Hvis du er på udkig efter en prisbillig fibersovepose med en bred vifte af anvendelses muligheder, så er Husky Azure svaret. 

  Azure er designet til meget kolde nætter, hvor du skal kunne holde dig varm hele natten igennem, men er også perfekt til en kold sommernat idet der kan åbnes i bunden af soveposen.

  Quick view
  5.599,96 kr.

  HL Revolution 1200 WTS er dunsoveposen dig der rejser helt ud til verdens ende.

  Soveposen vejer 1850 g. hvoraf 1190 g. består af dun/fjer (95/5), kombineret stretch-system, gør denne dunsovepose perfekt til steder hvor selv det bedste ikke er godt nok. 

  Bestillingsvare: Bestil den nu, får den leveret om 5 til 10 hverdage.

  Quick view
  879,96 kr.

  Ladies Motion - sovepose til dig med kolde fødder, men med et varmt hjerte for at sove ude. 

  Denne fibersovepose fra Husky er anatomisk udformet til at passe særlig godt til kvinder, og det der gør den perfekt er et ekstra lag af isolering ved fødderne og brystkassen, som giver optimal varmekomfort.

  Quick view
  599,96 kr.

  Husky Army er soveposen til dig som holder af at sove ude hele året og gerne vil kunne falde i et med dine omgivelser. Soveposen er varm nok til at fungere som en vintersovepose, men også perfekt til de kolde for- og efterårs nætter, uden at blive for varm. 

  Soveposen er lavet ud fra Huskys version om at deres udstyr ikke skal være en mærkevare, men at det skal være funktionelt og i en god kvalitet. 

  Dette vil derfor være den ideelle sovepose til dig der gerne vil prøve kræfter med overnatning ude om vinteren, men ikke ofre for mange penge på en vintersovepose.

  Quick view
  1.199,96 kr.

  Selv ved meget lave temperaturer behøver du ikke at opgive at sove ude!

  Proud er en af de varmeste fibersoveposer fra Husky og er udviklet til brug på alt lige fra ekspeditioner til overnatning i shelter. 

  Med en høj komfort temperatur på -13 °C, vil denne sovepose kunne holde dig varm på selv de koldeste nætter. 

  Quick view
  959,96 kr.

  Husky Enjoy Long -Soveposen til dig der gerne vil sove ude, men er for høj til en klassisk sovepose. 

  Enjoy Long, er ligesom 'Enjoy' ekstrem testet til -26°C og er fyldt med eXtherm-Pro Hollowfibre. Det særlige ved Enjoy Long er at den kan benyttes af personer på helt op til 205 cm, hvorimod klassiske sovepose normalt "kun" kan benyttes af personer på op til 195 cm. 

  Quick view
  799,96 kr.

  Trondeland vintersovepose - God sovepose fra Fjord Nansen til brug hele året. 

  Detaljer: 
  - Komfort -9°C (♂) 
  - Varmekrave og jursterbar hætte
  - YKK lynlås med anti-snag
  - Testet jf. europæiske temperatur standart

  Quick view
  639,96 kr.

  Stavanger er en varm og prisbillig vintersovepose til dig der gerne vil sove ude om vinteren, men ikke har behov for at den skal være minimal i størrelsen når den er pakket sammen.

  Detaljer: 
  - Vægt 1,96 kg. 
  - YKK lynlås med anti-snag
  - Komfort -7°C (♂) 
  - Tåler vask i vaskemaskine

  Quick view
  719,96 kr.

  Magnum er en prisbillig og komfortabel vintersovepose, der er perfekte sovepose til overnatning i f.eks. shelter. 

  Soveposen er lavet ud fra Huskys version om at deres udstyr ikke skal være en mærkevare, men at det skal være funktionelt og i en god kvalitet. 

  Dette vil derfor være den ideelle sovepose til dig der gerne vil prøve kræfter med overnatning ude om vinteren, men ikke vil ofre for mange penge på en vintersovepose.