Om Ferrino

Om Ferrino

Ferrino blev skabt i 1870, da Cesare Ferrino eksperimenterede i sit malerværksted med den første industrielle proces til fremstilling af voksbehandlede tekstiler. Hans arbejde resulterede i at Fiat valgte hans løsning til brug i deres produktion af biler og den italienske hær vælger at bruge denne type tekstil til deres militærtelte. Det som Cesare Ferrino skabte, var ikke blot en industriel proces, men muligheden for at fremstille udendørs udstyr til brug af alle lige fra bjergbestigere til opdagelsesrejsende: Ferrino bliver synonym med udendørssport.


Ferrinos produkter er resultatet af en uophørlig teknologisk forskning, og deres vilje til at lytte til dem, der bruger deres produkter, i vedvarende tests og afprøvning, gør at Ferrino er indbegrebet af håndværk og italiensk stil, som gør hvert produkt til et produkt, du kan være stolt af at eje og bruge hver dag.


Ferrino har opnået "UNI EN ISO 9001-certificering", der garanterer 100 % kvalitet fra design til produktion. Dette er noget, Ferrino er stolte af, og det er en ekstra garanti for kunderne.

Letvægstelte og ekspeditionstelte fra Ferrino, har en lang og grundig udvikling bag sig, med fokus på kvalitet, materialer og innovation.

Mange af Ferrinos ekspeditionstelte er belagt med aluminiumsbelægning på oversejlet, der reflekter varmen ind i teltet og som ekstra detalje har mange af deres teltet praktisk små "vinduer" så du let kan følge med i dine omgivelser.

 Se alle vores Ferrino produkter


Code of Conduct

I mange år har Ferrino taget forebyggende foranstaltninger for at undgå situationer, hvor børnearbejde er udnyttet til produktion af produkter, selvom sådanne situationer aldrig før er opstået i virksomheden.

Ferrino bygger på troværdighed og tillid, og kræver af sine leverandører at de skal underskrive og holde sig til en aftale, der forbyder brugen af ​​arbejdere under 15 år, som det er fastlagt af den Internationale Arbejdsorganisations konvention nr. 138 udstedt i Bruxelles den 22. september 1997.

Denne konvention kræver en adfærdskodeks, der forbyder hårdt arbejde og ansættelse af børn under en alder af 15. Den forbyder også forskelsbehandling på grund af race, religion, politisk overbevisning eller social status og garanterer arbejdstagernes ret til at oprette fagforeninger og organisationer.


Vandregrej er stolte af at kunne forhandle Ferrino i Danmark, hvilket betyder at vi ligesom Ferrino står inde for alt hvad vi sælger og hele tiden vil være med til at forbedre produkter og sikre vores kunder det bedste af det bedste!