Om Fjord Nansen

Om Fjord Nansen

Fjord Nansen

Be wild at heart!

Fjord Nansen specialiserer sig i udendørsprodukter og bliver inspireret af deres oplevelser i naturen. Fjord Nansens produkter bliver designet til at kunne opfylde dine behov og designudviklingen sker med hjælp af deres test-team, der kommer med ideer til forbedringer og ændringer. Når du vil opfylde din drøm om at vandre, rejse eller opleve naturen er Fjord Nansen der for dig.

Fjord Nansen startede i Polen i 1996. I starten havde de kun tøj til naturturister, men med tiden udviklede de også vandrerygsække, letvægstelte, soveposer, liggeunderlag, vandrestave og forskelligt tilbehør.

Mange års erfaring med udstyret, gav gennem test og dialog med folk der brugte produkterne dagligt, mulighed for at finjustere produkterne så de blev endnu bedre. Denne udvikling sker hele tiden, da Fjord Nansen har et test team af friluft entusiaster der alle har forskellige udendørsinteresser, fx kajak, klatring, MTB, vandring, skiløb mm. En af deres testere er Aleksander Doba, som i 2015 blev udnævnt til "Traveller of the Year" af National Geographic.

Fjord Nansens produkter vinder præmier og priser i mange uafhængige tests udført af forskellige organisationer, men brugerens mening er stadig meget vigtig for Fjord Nansen.

Fjord Nansens produkter er skabt til funktionalitet og pålidelighed. Et produkt skal ikke bare fungere, men du skal også kunne stole på at det holder til det det skal bruges til. Fjord Nansen støtter flere forskellige organisationer, blandt andet frivillige redningshunde førere og enkeltpersoner eller familier der rejser rundt i verden. 

Vandregrej er stolte af at være dansk eneforhandler af Fjord Nasen! 

 Se alle vores Fjord Nansen produkter


Aleksander Doba - Testteam 

Aleksander Doba (også kladt 'Olek') er den mest erfarende person hos Fjord Nansens testteam og dette er bestemt ikke uden grund.

Olek blev født d. 9. september 1946 og er uddannet på Polens tekniske univeriset. Men han valgte at følge vejen imod naturen fremfor den akademiske vej. Han har derfor bået dyrket faldskærmsudspring, svævflyning, cykling, og havkajak/-kano.

Hans største lidenskab er at sejle i kajak. Som den eneste i verden, har han tre gange alene og med kun med brug af sine egen muskler, sejlet over atlanten. Den tredje ekspedition var i 2017, da olek var 71 år gammel. 

Han er blevet tildelt årets eventyrer i 2015 af National Geographic.

Olek er med til at teste Fjord Nansen produkter lige fra den første prototype til det færdige produkt. Fjord Nansne bruger også Oleks store viden til at udvikle nye og bedre produkter.

Olek er blot en af mange personer i Fjord Nansen testteam, men hans historie og vilje til alene at krydes atlanten i en aldre af 71 år, gør ham til en af de mest erfarende og inspirerende personer. 

Du kan læse om hans sejlas over atlanten her eller om resten af Fjord Nansens team her

Spild ikke tiden… Opdag verden med Fjord Nansen. Be wild at heart.

 Se alle vores Fjord Nansen produkter