Om 12 Survivors

Om 12 Survivors

12 Survivors

12 Survivors er et anerkendt amerkiansk brand, som bygger på at bringe folk tættere på naturen ... og hinanden. 12 Survivors blev grundlagt på grundlag af en enighed om at leverer kvalitets udendørs produkter som knive, vandresningsfilter, telte, førstehjælpssæt, rygsække og andet innovativt udstyr, ud fra et uselvisk og gensidig samarbejde med vores overlevelseseksperter.

12 Survivors er bygget op omkring en positiv besked om overlevelse, modstandsdygtighed, menneskelig ånd og støtte til familier og enkeltpersoner, der søger spændingen ved udendørs eventyr. Mennesker er nysgerrig af naturen og 12 Survivors forsøger at styrke mennesker med både den viden og de værktøjer, de har brug for til at overleve i naturen. 

12 Survivors er markedsførende på det amerikanske marked inden for førstehjælpsudstyr og udstyr til vandrensning som f.eks. deres "lomme" vandfilter og vandfilter pumpe.

 Se vores 12 Survivors produkterHvorfor hedder mærket 12 Survivors?
12 Survivors blev skabt med inspiration i Maya-kalenderens forudselse af verdensapokalypsen og med ønsket om at kunne tilbyde redskaber til at klare alle slags udfordringer og katastrofer.

Hvis katastrofer skulle komme og udrydde den menneskelig civilisation, siges det at 12 skulle være den ideelle gruppestørrelse for at trives og skabe et nyt samfund.

Hvad repræsenterer 12 Survivors logo?
Den menneskelige hånd er et universelt symbol på, hvad det betyder at være menneske. Mennesker har eksisteret i tusindvis af år, og et af de eneste spor efterladt har været håndtryk fundet på hulmure og bjergsider.

Når vi taler om katastrofer udrydder civilisationer og danner og starter nye samfund, indser vi, at menneskeliv er værdifuldt, og det vil tage mennesker og menneskelig vilje til at genstarte det, der var engang stor.

 Se vores 12 Survivors produkter