Fjord Nansen's team

Fjord Nansen's team

Fjord Nansens udviklingshold

Fjord Nansen består af en række dedikerede friluftstfolk som alle har mange års erfaring og alle er med til at udvikle og teste Fjord Nansnes produkter, lige fra de første prototyper til endelig produkt.


Darek

(Havkajak, MTB, skiturer, freeride)

Jeg har fornøjelsen af ​​at kombinere mit arbejde med min lidenskab. Jeg elsker at være med til at skabe udstyr og derefter teste det.  90% af alt udstyret går gennem mine hænder på teststadiet. Jeg bruger vores udstyr i alle mine aktiviteter: Mountain Triathlon (Team Polish Champion), havkajak (Academic Polish Champion), bjergture, freeride, ski, cykel ...

Hvis du kan stå op kl. 5 om morgenen for at svømme på de stormfulde bølger og derefter gå på arbejde til kl. 10, så har du vildskab i hjertet!

Acek

(Trail løb, MTB, trekking, motorcykel ture)

Jeg holder af at vandre og stræber efter at nå mine mål. Jeg har været spejdere siden barndommen. Jeg har et evigt ønske om at tilbagelægge så mange kilometer som muligt, uanset om det kørende, løbende eller cyklende.

- Du kan altid fortsætte og jo sværere det er, jo sjovere :)

 

Maciej

(klatring, MTB, off road)

Rejse er en uadskillelig del af mit liv. Jeg forsøger altid at tilbringe hver ferie på en aktiv måde, hvad end det er klatring eller opdager vildmarken i det nordlige Rusland. At arbejde på Fjord Nansen-holdet hjælper mig med at realisere mine lidenskaber og giver mig mulighed for at teste vores nye produkter under vanskelige forhold.

Tomek

(mountainbike, vandring og overlevelse)

Et liv med gang i den og i konstant bevægelse er når jeg har det bedst - Muligheden for udvikle nyt udstyr og samtidige opleve naturen igennem vandring og overlevelse i naturen, det bedste arbejde. Jeg bliver stolt hver gang jeg se nogen komme vandrende med vores rygsæk, eller benytte et af vores telte. Jeg ved nemlig at jeg har min del af æren for det.