Test af Sloper 45

Test af Sloper 45

Test af Sloper 45

Vandregrej har haft en Sloper 45 en tur ud i verden, sammen med vores samarbejdspartner Petr, fra Husky. Petr er en erfaren skiløber, bjergbestiger og vandre-nørd. Her kommer hans beretning om rygsækken Sloper 45:

Jeg testede hovedsageligt rygsækken på et skiløbskursus og på rejser i Norge. Sloper 45 har for mig absolut en ideel størrelse til både dag- og flerdagsture, stort set overalt.

Jeg valgte Sloper 45 til skiløbskurset med vilje, fordi jeg vidste, at jeg ville sætte stor pris på NBS-rygsystemet, som takket være dens udformning giver god luft til ryggen og dermed er med til at holde min ryg tør, når jeg arbejder mig op ad bakkerne. Jeg valgte også Solper 45 på grund af de udvendige kompressionsstropper som skiene nemt kan fastgøres til, når det går for stejlt op ad bakke.

Når det begynder at sne, er der ikke noget problem at finde regnslaget frem fra under rygsækken, så den ikke bliver våd. Rygsækken har dog også en vandtæt finish, og især lynlåsene er vandtætte. Jeg pakkede et kamerastativ, spejlreflekskamera, varmt tøj, hjelm, skibriller, mad, termokande, skovl og førstehjælpskasse i min rygsæk, og jeg havde nok plads tilbage.

 Takket være lænde- og bryststropper holder rygsækken sig perfekt både med påsatte ski og under en nedstigning fra en stejl hældning, hvor stabiliteten af ​​rygsækken på ryggen er meget vigtig.

 Sloper 45 ville også fungere som den perfekte håndbagage til mange flyselskaber, hvor den kan gå for håndbagage.

Jeg var i stand til at pakke til en uge lang vandretur i den polare ødemark. I rygsækken pakkede jeg en vintersovepose (Anapurna -19°C), oppustelig liggeunderlag, soveposeovertræk, ekstra tøj, spejlreflekskamera, mad, en masse små ting som en power bank, solbriller, alufolie, lygte osv.

Jeg medbragte også et kamerastativ og vandrestave på siderne af rygsækken.

Jeg satte stor pris på sideindgangen til hovedrummet i rygsækken på begge ekspeditioner, så jeg hurtigt kunne komme ind til de ting, der var i bunden af ​​rygsækken.

Hvis du kan undvære et telt, vil Sloper 45 være en god ledsager til alle rejser, mens du sparer dig selv for at overbelaste ryggen og dermed bedre kan nyde turen.

Du kan købe rygsækken her

Vi ses i naturen!