Vandregrej ApS, er en dansk online udendørs - og friluftsbutik. 

>Vores mål er at sælge alt fra letvægtstelte til dunsoveposer og vandresokker af højeste kvalitet til bedst mulige priser. Vi sælger ikke et produkt uden selv at have kendskab, tiltro og lysten til at købe det.<

>

Hos Vandregrej ønsker vi at skal du føle dig tryg, vi er derfor E-mærket.

E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os,

er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling

<

Om os

Vandregrej har fokus på hele tiden at søge nye udfordringer, nye brands og nye ideer. Vi sælger ikke de brands, som alle andre butikker sælger, vi sælger det vi føler for og tror på!  

Vi ønsker ikke at være ligesom alle andre friluftsbutikker. Vores mål er altid at kunne møde vores kunder i øjenhøjde og tilbyde både de produkter og den service som gør lige præcist dit køb til en god oplevelse, og gør dig klar til at rejse ud og opleve verden.

Hos Vandregrej syntes vi ikke at friluftsliv skal være dyrt, vi stræber derfor altid efter at kunne levere alt fra telte til vandresokker, til konkurrencedygtige priser, og vi er altid åbne for dialog omkring rabataftaler med frivillige foreninger, spejdere eller virksomheder.

Hos Vandregrej fokusere vi hele tiden på at udvide vores sortiment og der vil derfor løbende komme nye produkter i vores sortiment. Hvis du ikke vil gå glip af noget, så hold øje med siden her eller følg os på Facebook, 

Vandregrej samarbejder også med spejdere eller ander foreninger, vi sælger derudover også til offentlige instituationer via. EAN - Kontakt os hvis du ønsker en dialog om enten rabataftale på vegne af din forening, ønsker at foretage et større køb, ønsker at handle via EAN eller bare har spørgsmål eller kommentar til os.

Vandregrej er dansk eneforhandler af italienske Ferrino, polske Fjord Nansen og tjekkiske Husky.

Vil vil meget gerne høre fra dig, og du kan altid kontakte os på mail, telefon eller Facebook:


Mail: info@vandregrej.dk

Telefon: +45 50 69 50 35

Facebook: Vandregrej

Personerne bag Vandregrej ApS


Mikael Larsen

Mikael har en fagelig baggrund som Handelsøkonom og merkantilt HG. I hans fritid har han siden 6. klasse været KFUM spejder eller FDF'er og har derudover været frivillig i Hjemmeværnet i næsten 10 år. I dag fungere Mikael som hjælpeleder hos KFUM spejderne og befalingsmand i Hjemmeværnet. 

Mikael har sin glæde og erfaring med friluftsliv fra vandring, spejderarbejde, overlevelse i naturen, langrend, alpin ski og ikke mindst madlavning over bål. 

Mikael har vandret i Island, i Østrig, i Frankrig, I Tjekkiet samt i det meste af Norge og Sverige, hvor han også har sejlet kano og stået på langrand. 

"Vandregrej skal ikke bare være endnu en friluftsbutik på nettet, det skal være et sted hvor du skal føle du kender produktet og allerede har rejst din første tur med det, inden du har fået den ind af døren. Vi holder af at besvare spørgsmål fra vores kunder og gør gerne det ekstra så du følger du har fået den bedst mulige service og hjælp" 

Thomas Green-Andersen

Thomas har en baggrund som Cand. Merc (Jur) fra Handelshøjskolen i København.

Jeg var spejder i ca. 8 år fra omkring 8 til og med 16 år. I forbindelse med 10. klasse var jeg på en friluftslinje med fokus på naturen og alle dens luner med en afsluttende tur til Ungarn med både vandring, rappelling og kanosejlads. I dag fungerer jeg som befalingsmand i hjemmeværnet, hvilket jeg har været medlem af i mere end ti år, hvoraf jeg har været befalingsmand i mere end otte år. Jeg klatre desuden og skal til at sejle kajak.

Min fornøjelse ved friluftslivet består i kombinationen af rå og smuk natur, begge dele noget der bedst nydes bedst væk fra Alpha vej, hvor ikke alle andre kommer.

Jeg har vandret i Danmark, Sverige, Ungarn, Det daværende Tjekkoslovakiet og Tyskland.

Sejlet i kano i Danmark, Sverige og Ungarn. Kajak har jeg desværre ikke fået gjort endnu men det kommer.

”Det er min forhåbning at Vandregrej kan blive mere end blot en butik på nettet men også et sted hvor man kan få råd og vejledning fra personer med interesse i friluftsliv og ikke bare et salg. Mit ønske er at alle kommer afsted med det rigtige udstyr til turen og personen. ” 

Peter Dahlgaard-Jalsing

Peter har en faglig baggrund som anlægsgartner og driver til dagligt en anlægsgartner virksomhed Dahlgaard ApS.

Jeg var spejder i ca. 5 år fra omkring 8 til og med 12 år. I dag fungerer jeg som befalingsmand i hjemmeværnet, hvilket jeg har været medlem af i mere end ti år, hvoraf jeg har været befalingsmand i mere end 8 år. I min fritid vandre, rappeller og sejler jeg.

Min fornøjelse ved friluftslivet består i at jeg kan koble af fra en stresset hverdag og at kunne bruge naturen som et personlig frirum er en høj prioritet i mit liv.

Jeg har vandret, sejlet og rappellet i Danmark, Sverige, Norge, Italien og Spanien

”Det er min forhåbning at Vandregrejs bruger får en butik på nettet hvor man kan få råd og vejledning fra personer med interesse i friluftsliv og ikke bare et salg. Mit ønske er at alle kommer afsted med det rigtige udstyr til turen,personen samt en fyldig rådgivning ”