• -1.625,00 kr.

Skirygsæk: Ferrino Full Safe 30

3.999,96 kr.
2.374,96 kr. Spar 1.625,00 kr.
Antal

Klar til ekstrem skiløb?! Full Safe 30 fra Ferrinos Safe collection hjælper dig sikkert på vej - resten er op til dig.

Denne 30 l rygsæk er udviklet til at øge overlevelseschancerne ved lavine og er design til folk der dyrker offpist og ekstrem skiløb. 

De hyppigeste dødsårsager ved laviner er kvæling og livstruende skader.* 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage


Ferrino Full Safe 30 er ligesom en normal rygsæk udstyret med hoftebælte, rum til vandblære og holder til f.eks. snesko og isøkse, men her stopper ligeheden også. 

Denne unikke rygsæk, er udviklet i samarbejde mellem Ferrino, 'Mountain Medical Centre' i Aosta og 'Alpine Rescue' i Italien. Sikkerhedssystemet i rygsækken er med til at øge overlevelseschancen hvis man er begravet i en lavine. 

Full Safe vandt prisen ”Best innovative backpack” ved KIELCE SPORT-EXPO 2016

Airsafe: Dette system er med til at sikre at du kan opretholde normal vejrtrækning i længere tid, hvis du er fanget i en lavine. Airsafe fungerer ved at man undgår at inhalere luft mættet med carbon dioxide og dermed mindsker man risikoen for kvælning

Systemet fungerer ved at indåndingen sker igennem et mundstykke, hvor luften bliver suget ind på forsiden af kroppen og pustet ud på bagsiden af kroppen, hvilket mindsker mætningen af carbon dioxide i den indåndede luft. 

Airsafe systemet er testet til brug ned til -40°C. 


Airbag: Airbaggen sikrer dig imod skader og hjælper dig til at blive oppe ved overfalden, hvis du bliver ramt af en lavine. 
Den runde form af airbaggen, giver maksimal beskyttelse ved lavinen eller styrt og sikrer overkroppen og hovedet imod skader. 

Airbaggen udløses ved at trække i håndtaget på forsiden af rygsækken. Fra der trækkes i håndtaget til den er fuldt oppustet går der 3 sekunder. 

Airbaggen fyldes med argon, fra to gaspatroner som sidder i selve rygsækken - disse to patroner kan let udskiftes og er den samme type som sidder i airbags på motorcykler. 
Recco: Reflector på rygsækken, der øger chancen for at blive fundet af redningsmandskab i forbindelse med ulykke. 

Detaljer:

- Skulderstropper i åndbart mesh stof
- Aftagelig polstret og ergonomiske taljebælte i åndbart mesh stof
- Aluminium spænder på taljebælte, skulderstropper og brystbælte
- Skovl- og udstyrs holder
- Lille lomme på taljebælte

Tilbehør:

- Front ski holder
- Front kompressionsremme / side strop til snowboard / snesko
- Isøkse holder
- Kompatibel med vandblære system
- Nødfløjte
- SOS instruktioner

Specifikationer:


Vægt: 3,4 kg

Matrialer: Dobbelt Nylon Cordura® • Diamond HD • Hypalon® forstærket

Instruktion i brug af airbagen:* "Analyse af indsamlet data (fra felttest og statitiske data) viser at kvælning er den hyppigste dødsårsag. Sandsynlighederne for at en person overlever at være begravet i en lavine er først og fremmest knyttet til en tidsfaktor.
Ifølge internationale statistikker, er sandsynlighederne for at overleve i tilfælde at kompelt begravelse uden alvorlige skader; 92% i de første 18 minutter, mens dette falder til 30% mellem 18 og 35 minutter." 
 - Dokt. Federico Prato - Mountain Medical Centre.

8014044918285

Produktinformation

Type
Skirygsæk
Størrelse
30 l
Vægt (min. / total)
3,4 kg

Specifikke referencer

Relaterede produkter