Ekspeditionstelt: Svalbard 3.0

3.199,96 kr.
Antal

Teltet Svalbard fra Ferrino er et ekspeditionstelt med 30 års historie, udvikling og kvalitet bag sig.

Den nyeste udgave af teltet, Svalbard 3.0, er blevet benyttet i alt lige fra ørken til bjerge og skov. 

Du får her et telt der kombiner 30 års erfaring og den nyeste teknologi. 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Svalbard 3.0 er ekspeditionsteltet der repræsenterer alt det grundlæggende i Ferrino og Vandregrejs ånd om eventyr, natur og opdagelser. Den første udgave af Svalbard blev lanceret af Ferrino i 1987 og Svalbard er frem til i dag løbende blevet videreudviklet til i dag, hvor Svaldbard 3.0 er den 5. generations telt i serien. 

Svalbard findes derfor i 5 forskellige udgaver, hvor teltet igennem tiden løbende er blevet ændret og forbedret, dog uden at gå på kompromis med den orginale design og ide. 

Svalbard 3.0 er indbegrebet af holbarhed, design og inovation fra Ferrino. Der er siddehøjde i inderteltet, hvor der er 120 cm i højden, hvilket giver plads til at de fleste vil kunne sidde oprejst. Dette gør også at man undgår noget af den 'klemte' følelse der hurtig kan opstår når flere personer skal være samlet i ét telt i længere tid. Inderteltet har god plads til 2/3 personer, har store lommer og opbevaringsnet til udstyr og krog i loftet til lygte. 

Inderteltet består af vandafvisende og åndbart polyester, forstærket med Ripstop. Bunden af teltet har et vandsøjletryk på 4000 mm/cm² og er lavet af Oxford polyester. Alle syninger i oversejlet og bunden er tapede, for at sikre bedst mulige holdbarhed og vandtæthed. Derudover er alle de punkter, hvor teltet normalt bliver slidt meget, forstræket tre dobbelt, hvilket giver teltet en lang levetid og høj holbarhed.

Der er to store apsis, med hver deres indgang og masser af plads til at opbevare bagage. Fordelen ved at der er to indgange er at det er let at komme ind og ud af teltet uden at skulle kravle henover dem du rejser sammen med. Derudover gør de to store åbninger det også lettere at få luftet ud i teltet.

Der er to ventilationskanaler, med stormsikrer åbninger, som sikrer en god luftcirkulation og dermed undgå kondens i teltet. Både de to åbninger og udluftningskanalen er udstyret med myggenet, så du kan holde ubudne gæster på afstand. 

Svalbard 3.0 er et dobbeltlags telt, hvor selve oversejlet er fremstillet i termisk isoleret Ripstop polyester, med et vandsøjletryk på 3000 mm/cm². Selve polyesteren i oversjelet og bunden af teltet er blevet påført en belægning der isolerer og reflekter varme; hvilket gør ekspeditionsteltet særdeles nyttig i kolde egne, men også i varme, idet belægningen også kan holde varme ude. 

Inderteltet kan bruges uden oversejl, som myggefri soveplads, på tørrer og varme dage. Teltet opsættes med tre "shock corded-duraluminium" stænger, som er en type aluminium der har meget lav vægt, utrolig høj fleksibilitet og brudstyrke. Stængerne er i forskellige farver, så teltet er let at sætte op. Bardunerne og den måde hvorpå de er hæftet til teltet er designet så chancen for at stænger bliver bøjet eller knækker i stormvejr minimers kraftigt og hvis uheldet endelig skulle ske, medfølger der reparationssæt, så du hurtigt kan udbedre en skade. 

Teltet er behandlet med brandhæmmende belægning, som betyder at teltet har sværere ved at antænde. Vandregrej opfordrer dog til at man altid er påpasselig med åben ild omkring telte. 

Svalbard 3.0 leveres i en kompression opbevaringspose hvor Ferrino har taget højde for at man normalt aldrig kan pakke teltet ligeså godt sammen som da man fik det fra ny, derfor er posen lavet større og det er dermed let at pakke teltet ned. Hvis du har brug for hjælp til at opsætte dit telt fra Ferrino, skal du bare scanne den QR-kode som er påtrykt på pakposen til teltet og følge videoen. 


Specifikationer: 

Type: 4 sæsons telt

Størrelse (b x l x h): 320 × 210 × 120 cm 

Antal personer: 3 personer. 

Komprimeret størrelse: 54 x 19 cm

Vægt (min. / total): 3,95 kg / 4,15 kg

Konstruktion: dobbeltlags telt.

Vandsøjletryk oversejl: 3000 mm/cm². 

Vandsøjletryk bund: 4000 mm/cm².

8014044941702

Produktinformation

Type
Ekspeditionstelt
Farve
Orange
Dimension (b x l x h)
320 × 210 × 120 cm
Komprimeret størrelse
54 x 19 cm
Vægt (min. / total)
3,95 kg / 4,15 kg
Vandsøjletryk oversejl
3000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
4000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter