Ekspeditionstelt: Fighter 3-4

2.196,00 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Husky Fighter ekspeditionstelt

teltet til at tage med alle vegne.

Du kan anvende dette telt til alt lige fra snebeklædte ekspeditioner, alpinvandring eller til klassiske vandreture. 

Fighter er en af Huskys mest populære telte og har gang på gang vist sit værd som et solidt telt, hvor hverken sne, storm eller skybrud har kunne stoppe en fra at nå sit mål.

360º billede af Fighter:

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Fighter ekspeditionstelt

har en lav vægt og er fremstillet i en dobbeltlags konstruktion, med indre- og ydertelt, hvor yderteltet først sættes op med fire uafhængige krydsende stænger som løber i "kanaler" på ydersiden af teltet, hvorefter inderteltet sættes op. Denne konstruktion giver en god stabilitet, gør det let at sætte op og sikrer at inderteltet forbliver tørt, idet det kan sættes op i læ af yderteltet. 

Teltet har stor rummelighed og har god plads til 3 til 4 personer, samt mulighed for opbevaring af bagage i dets apsis. Udover den gode plads, byder dette ekspeditionstelt også på siddehøjde i det meste af inderteltet, hvilket betyder der let kan sidde 3 - 4 personer inde i teltet, uden at ramme selve inderteltet med hovedet. 

Teltet har to indgange hvilket gør det let at få udluftet soveposer og telt, men har også den fordel at du let kan komme ind og ud af teltet, uden at skulle kravle henover dem du rejser sammen med. 

Yderteltet er lavet af 210T Ripstop Polyester, som er en type af syntetiske polyesterfibre der er meget lette og har en høj slidstyrke. Denne type fiber har høj tolerance overfor krævende vejrforhold; bliver ikke så let bleget i solen og tøre hurtigt. Dette forbedres yderligere ved hjælp af Ripstop, der hinder spredning af opstået skader, og gør dermed dette ekspeditionstelt til et utroligt sildstærkt telt.

Oversejlet er belægt med Polyurethan belægning, hvilket er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag under produktionen og hinder indtrængning af vand. Vandsøjletryk på yderteltet er på 6.000 mm/cm², hvilket betyder at teltet vil kunne modstå al slags regn. 

Bunden af teltet er lavet af 190T polyester, hvilket er et stof der er usædvanligt ved dets holdbarhed og fleksibel. Ligesom yderteltet har bunden også en polyurethan belægning og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm/cm². Det store vandsøjletryk i bunden skyldes at man her har direkte kontakt og presser materialet ned mod jorden, hvilket man ikke gør ved oversejlet. 

Selve inderteltet er lavet af bløde, let og åndbare syntetiske nylon fibre, som har god styrke og fleksibilitet og er velegnet til lave temperaturer, da det har gode varmeisoleringsegenskaber. Derudover består inderteltet af kraftigt myggenet og teltet har flere åbninger med myggenet til udluftning, hvilket giver god mulighed for luftcirkulation, minimere risikoen for kondens i teltet og holde små ubudne gæster på afstand. 

Grundet dens opbygning og de benytet matrialer er dette telt utroligt modstandsdygtigt overfor al slags dårligt vejr, har en høj stabilitet i kraftig vind, samt god åndbarhed og rummelighed. Derudover er alle syninger i yderteltet og bunden er tapede, for den bedst mulige holdbarhed og vandtæthed.

Teltet opsættes med fire Duralumin stænger ø 8,5 mm, hvilket gør teltet let at sætte op og giver høj stabilitet. Der medfølger reparationssæt til nødreparationer på teltet, reparationssættet er fastgjort i pakposen til teltet.

Teltet har en maks vægt på 4,5 kg. hvilket vi hos Vandregrej betragter som lav vægt, i forhold til hvis denne vægt skulle fordele på flere personer samt teltets kvalitet og rumlighed. Selvom Fighter er et ekspeditionstelt af hjertet, vil dette telt stadig være fantastisk overalt hvor du slår det op. 

Vil du lære ekspeditionsteltet Fighter at kende igennem de oplevelser teltet tidligere har været afsted på? Så kan du med fordel trykke her - Fighter har f.eks. været med på Antarktiskes højeste bjerg

Teltet findes også i grønt


Specifikationer: 

Type: Ekspeditionstelt, 4 sæsons telt

Farve: Rød

Størrelse (b x l x h): 205 x 390 x 120 cm

Komprimeret størrelse: 45 x 19 cm

Vægt (min. / total): 3,9 / 4,5 kg

Konstruktion: Dobbelt lags indertelt, med oversejl 

Oversejl: 210T Polyester RipStop, tapede sømme

Indertelt:  Åndbar nylon 190T og myggenet. 

Vandsøjletryk bund: 10000 mm/cm², tapede sømme

Vandsøjletryk oversejl: 6000 mm/cm²

Stænger: Duralumin stænger ø 8,5 mm 8592287007978

Produktinformation

Type
Ekspeditionstelt, 4 sæsons telt
Farve
Rød
Dimension (b x l x h)
205 x 390 x 120 cm
Komprimeret størrelse
45 x 19 cm
Vægt (min. / total)
3,9 / 4,5 kg
Vandsøjletryk oversejl
6000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
10000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter