Ekspeditionstelt: Flame 2, Red

1.519,96 kr.
Antal

Husky Flame 2

er et lille, let og robust 4 sæsons 2 personers letvægts telt til alle typer rejser, hvor teltes vægt og størrelse tæller. 

Teltet er velegnet til alle der gerne vil have et lille telt, med god plads til sig selv og bagagen eller tilpas plads når man rejser med en partner. 

Flame 2 personers letvægts telt 

er det mindste telt af ekspeditionsteltene fra Husky og har været i produktion i over 10 år, så telte lider ikke af irreterende fejl pga. manglende aktiv anvendelse, som nye ekspeditions telte nogle gange kan.

Detaljer:

- vægt under 3,5 kg.

- Vandsøjletryk oversejl 6.000 mm

- Tried and tested

360º billede af Flame:

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Husky Flame 2 personers letvægts telt 

fremstillet som et dobbeltlags telt, hvor oversejlet med de tre stænger, som løber i "kanaler" på ydersiden af teltet, opsættes først. Dette har til formål at sikre stabilitet i kraftig vind, men også  det formål at du derefter både har læ og tørvejr til at sætte inderteltet op. Enderne på to af stængerne er markeret med rød for let identifikation. 


Inderteltet byder på fin plads til 2 personer og har 3 åbninger til udluftning, hvilket giver god mulighed for luftcirkulation. Inderteltet indholde også to store lommer med god plads til både ekstra sokker, kort og mobil. 

Dette ekspeditionstelt er det mindste i Huskys ekspeditionsserie og er designet med fokus på at et telt ikke bare er et overnatningssted, men kan fungere som ens hjem i alt lige fra sne- og regnvejr til storm overalt i verden. 

Oversejlet er lavet af 210T Ripstop Polyester, som er en type af syntetiske polyesterfibre der er meget lette og har en høj slidstyrke. Denne type fiber har høj tolerance overfor krævende vejrforhold; bliver ikke så let bleget i solen og tøre hurtigt. Dette forbedres yderligere ved hjælp af Ripstop, der hinder spredning af opstået skader, og gør dermed dette ekspeditionstelt til et utroligt sildstærkt telt.

Derudover er oversejlet belagt med Polyurethan belægning, hvilket er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag under produktionen og hinder indtrængning af vand. Vandsøjletryk på oversejlet er på 6.000 mm/cm², hvilket betyder at teltet vil kunne modstå al slags regn.

Inderteltet er lavet af bløde, let og åndbare syntetiske nylon fibre, som har god styrke og fleksibilitet og er velegnet til lave temperaturer, da det har gode varmeisoleringsegenskaber. Derudover består inderteltet af kraftigt myggenet og teltet har flere åbninger med myggenet til udluftning, hvilket giver god mulighed for luftcirkulation, minimere risikoen for kondens i teltet og holde små ubudne gæster på afstand. 

Bunden af teltet er lavet af 190T polyester, hvilket er et stof der er usædvanligt ved dets holdbarhed og fleksibilitet. Ligesom oversejlet, har bunden også en polyurethan belægning og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm/cm². Det store vandsøjletryk i bunden skyldes at man her har direkte kontakt og presser materialet ned mod jorden, hvilket man ikke gør ved oversejlet. 

Der er snefang hele vejen rundt på teltet og apsis giver fin plads til støvler og andet udstyr kan opbevares der uden der hverken kommer regn eller sne ind på det. Flame 2 har den perfekte balance mellem lav vægt, holdbarhed og rummelighed. Dette betyder også at teltene byder på let vægt og højt vandsøjletryk. Der medfølger reparationssæt til nødreparationer på teltet, reparationssættet er fastgjort i pakposen til teltet. 
 

Flame findes også i grøn


Specifikationer:
 

Type: Ekspeditionstelt, 4 sæsons telt

Størrelse (b x l x h): 145 × 295 × 110 cm

Komprimeret størrelse: 48 × 20 cm

Vægt (min. / total): 3,2 kg / 3,4 kg

Konstruktion: Dobbeltlags indertelt, med oversejl 

Oversejl: 210T Polyester RipStop, tapede sømme

Indertelt:  Åndbar nylon 190T og myggenet 

Vandsøjletryk bund: 10000 mm/cm², tapede sømme

Vandsøjletryk oversejl: 6000 mm/cm² 

Stænger: Duralumin stænger ø 8,5 mm 

8592287008043

Produktinformation

Type
Ekspeditionstelt, 4 sæsons telt
Farve
Rød
Dimension (b x l x h)
145 × 295 × 110 cm
Komprimeret størrelse
48 × 20 cm
Vægt (min. / total)
3,1 kg / 3,4 kg
Vandsøjletryk oversejl
6000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
10000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter