• På tilbud!
Falcon 2 fra Husky

Ekspeditionstelt: Falcon 2

1.599,96 kr.
Antal

Falcon 2 er et robust ekspeditions telt, perfekt til de ture hvor vejret kan være udfordrende eller til dig der sætter pris på et rummelig telt uden at vægten er for høj. 


Teltet har to indgange med apsis hvorfor der er god plads til udstyr, støvler og madlavning, samt siddehøjde i inder teltet.

Kombinationen af god plads, rimelig vægt og god kvalitet gør, at telte har været anvendt vidt og bredt. 

Detaljer:

- God plads til udstyr.

- Vandsøjletryk oversejl 6.000 mm

- God i ekstremt vejr 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Husky Falcon er fremstillet med det princip, at et telt både skal kunne modstå vind og vejr, men også skal have plads inde i teltet. Falcon er derfor et stort 2 personers telt, hvor inderteltet er 160 cm i bredden og der er god højde, så du kan sidde oprejst inde i teltet. Derudover har inderteltet opbevarings lommer, som har perfekt størrelse til både ekstra sokker, kort og personlig pleje og de to apsis byder også på god plads til både bagage og støvler mm. 

Der er to indgange i teltet, så det altid er let at komme ind og ud af teltet, samt gør det muligt at skabe en god luftcirkulation og dermed undgå kondens. Der er myggenet ved begge indgange. Teltet opsættes ved hjælp af to duralumin stænger som løber i "kanaler" på ydersiden af teltet, hvilket gør det let at sætte teltet op.

Selve inderteltet er lavet af bløde, lette og åndbare syntetiske nylon fibre, som har god styrke og fleksibilitet og er velegnet til lave temperaturer, da det har gode varmeisolerings egenskaber. Derudover består inderteltet af kraftigt myggenet og teltet har flere åbninger med myggenet til udluftning, hvilket giver god mulighed for luftcirkulation, minimere risikoen for kondens i teltet og holder små ubudne gæster på afstand. 

Bunden af teltet er lavet af 190 T polyester, hvilket er et stof der er usædvanligt ved dets holdbarhed og fleksibilitet. Ligesom oversejlet, har bunden også en polyurethan belægning og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm/cm². Det store vandsøjletryk i bunden skyldes at man her har direkte kontakt og presser materialet ned mod jorden, hvilket man ikke gør ved oversejlet.

Oversejlet er lavet af 210 T Ripstop Polyester, som er en type af syntetiske polyesterfibre der er meget lette og har en høj slidstyrke. Denne type fiber har høj tolerance overfor krævende vejrforhold; bliver ikke så let bleget i solen og tørre hurtigt. Dette forbedres yderligere ved hjælp af Ripstop, der hinder spredning af opstået skader, og gør dermed dette ekspeditions telt til et utroligt sildstærkt telt.

Derudover er oversejlet belagt med Polyurethan belægning, hvilket er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag under produktionen og hinder indtrængning af vand. Vandsøjletryk på oversejlet er på 6.000 mm/cm², hvilket betyder at teltet vil kunne modstå al slags regn. Alle syninger på oversejlet er tapede for bedst mulig holdbarhed, samt sikrer at vand ikke kan trænge ind igennem dem. 

Stængerne i duralumin er lavet med fokus på at hvert gram tæller. Dural er en legering af aluminium, som giver en høj brudstyrke og kan modstå stor belastning. 

Der er sne fang hele vejen rundt på teltet og apsis giver fin plads til støvler og andet udstyr kan opbevares der uden der hverken kommer regn eller sne ind på det. Forskellen på Falcon 2 og Flame 2 er at Falcon 2 vejer en lille smule mere, men til gengæld får du bedre plads i selve teltet og siddehøjden vil være en kærkommenhed, hvis du bliver tvunget til at skulle være i dit telt i længere tid af gangen grundet f.eks. dårligt vejr. 

Der medfølger reparations sæt til nødreparationer på teltet, reparations sættet er fastgjort i pakposen til teltet. 


Huskys vision er at man ikke skal betale for navnet, men for kvaliteten af produktet.

Detaljer:

Letvægt

Sne fang

Reparations sæt 

Kompressions pose            

Opbevarings net 

UV beskyttende

Specifikationer: 

Type: Ekspeditions telt, 4 sæsons telt

Størrelse (b x l x h): 220 × 340 × 115 cm

Komprimeret størrelse: 45 × 17 cm

Vægt (min. / total): 3,8 kg / 4,2 kg

Konstruktion: Dobbelt lags indertelt, med oversejl 

Oversejlt: 210T Polyester RipStop, tapede sømme

Indertelt:  Åndbar nylon 190T og myggenet 

Vandsøjletryk bund: 10000 mm/cm², tapede sømme

Vandsøjletryk oversejl: 6000 mm/cm² 

Stænger: Duralumin stænger ø 8,5 mm 

8592287008029

Produktinformation

Type
Ekspeditionstelt, 4 sæsons telt
Farve
Mørkegrøn
Dimension (b x l x h)
220 × 340 × 115 cm
Komprimeret størrelse
45 × 17 cm
Vægt (min. / total)
3,8 kg / 4,2 kg
Vandsøjletryk oversejl
6000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
10000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter