• På tilbud!
  • -200,00 kr.

Azure -22°C

879,96 kr.
679,96 kr. Spar 200,00 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Husky Azure sovepose

Hvis du er på udkig efter en prisbillig fibersovepose med en bred vifte af anvendelses muligheder, så er Husky Azure svaret. 

Azure er designet til meget kolde nætter, hvor du skal kunne holde dig varm hele natten igennem, men er også perfekt til en kold sommernat idet der kan åbnes i bunden af soveposen.

Detaljer:

Type: Fibersovepose, vintersovepose

Fyld: 2 x 220 g/m2 eXtherm-pro Insulation

Indermateriale:  Soft nylon microfleece i hætte

Ydermateriale: 40D 240T Tactel RipStop Nylon

Tilbehør: kompressionspose, anti-slip på bagsiden

Vægt: 2290 g

Anbefalet maks. højde: 195 cm

Størrelse udfoldet: 85 x 220 cm

Størrelse nedpakket: 44 x 29 cm

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard)

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Husky Azure er en fibersovepose lavet ud fra en fast vision om, at den skal være prisbillig, kunne klare lave frostgrader og give en behagelig søvn hele natten.

Soveposen er fyldt med syntetisk polyester hule fibre, overtrukket med et lag af silikone. Denne kombination gør at soveposen har gode isolerende engenskaber og silikone-belægningen gør at fibrene ikke absorberer fugt og er meget allergivenlige. 

Soveposen er på indersiden lavet af Soft Nylon, som er et behagelige blødt, let og åndbart syntetisk materiale, som har en god slidstyrke og fleksibilitet. Soft Nylon er velegnet til lave temperaturer, fordi det har gode varme-isolerings egenskaber. Hætten er forret med microfleece som er et 100% polyesterstrikket stof der er yderst behagelig, meget let og behageligt at røre ved.

Ydersiden af soveposen er lavet af Tactel Nylon med Ripstop. Nylonstoffet gør at det er behageligt blødt og fluffy kombineret med at det er designet til at være tilstrækkeligt holdbart til brug i ekspeditios / vintersoveposer. 

Soveposen er udstyret med varmekrave for at minimer varmeudslip ved hovedet og kan lynes op i fodenden så det er lettere at temperaturreguler i soveposen. Derudover har soveposen en række lommer med plads til f.eks. pandelampe eller telefon.

Endelig er denne fibersovepose også udstyret med det som kendertegner en Husky sovepose bedst, nemlig de skridsikre felter på bagsiden af soveposen, hvilket gør at soveposen ikke glider ned af liggeunderlaget. 

Denne lækre fibersovepose vil helt sikkert blive en god ven på din næste tur.

Komfort:

Ekstrem: -22°C

Lav komfort: -14°C (♂)

Høj komfort: -7°C (♀)

 Temperatur forklaring

8592287110210

Produktinformation

Type
Fibersovepose, vintersovepose
Fyld
2 x 220 g/m2 eXtherm-pro Insulation
Vægt (min. / total)
2290 g
Høj komfort
-7°C (♀)
Lav komfort
-14°C (♂)
Ekstrem
-22°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter