Anapurna -28°C

1.039,96 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Anapurna vintersovepose er til dig der elsker at sove ude hele året, eller som bare har svært ved at holde varmen. 

Anapurna er vores bedst sælgende vintersovepose og dette er bestemt ikke uden grund!

Soveposen har en høj komfort på -12 °C, ekstra fodpose, skridsikker bagside og giver dig en varm og blød oplevelse, som kun de bedste dundyner kommer i nærheden af!

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Anapurna er fyldt med Invista Qualofill, hvilket er en syntetisk fiber som er specielt designet til vinter-/fibersoveposer. Egenskaben ved fibrene er at de holder godt på varmen, også i våd tilstand, og deres hulninger gør at de bevarer luften som et isolerende lag indeni, hvilket giver en lav vægt i forhold til andre fibre, høj åndbarhed og lang levetid med lidt vedligeholdelse. 

Vedligeholdelse af en fibersovepose består oftest i blot at udlufte den godt og holde den fri for mudder, sne og regn. 

Selve soveposen er på indersiden lavet af Soft Nylon, som er et behagelige blødt, let og åndbart syntetisk materiale, som har en god slidstyrke og fleksibilitet. Soft Nylon er velegnet til lave temperaturer, fordi det har gode varme-isolerings egenskaber.

Ydersiden af soveposen er lavet af Tactel Nylon med Ripstop. Nylonstoffet gør at det er behageligt blødt og fluffy kombineret med at det er designet til at være tilstrækkeligt holdbart til brug i ekspeditios / vintersoveposer. 

Soveposen er udstyret med en lomme på ydersiden og en på indersiden og har varmekrave ved hals og skulder der hindrer den varme luft i at forlade soveposen. Derudover er der inde i bunden af soveposen en ekstra udtagelig pose ved fødderne, som er med til at holde fødderne ekstra varme og gør at du kan undgå at selve soveposen bliver beskidt, hvis du sover med støvler på. 

Husky er kendt for at producere kvalitets udstyr, uden at stræbe efter at blive et varemærke, hvilket også betyder at Husky sætter en stor ære i detaljer og funktionalitet. 

Husky er som nogle af de første begyndt at lave mange af deres sovepoe med "anti-slip" striber på bagsiden, hvilket sikrer at soveposen ikke så let glider ned af liggeunderlaget, hvis du sover uroligt. 

Du kan se flere billeder af soveposen her

Detaljer: 

Type: Fibersovepose, vintersovepose

Fyld: 2 x 240 g/m² Invista QualloFil

Indermateriale: Soft Nylon

Ydermateriale: 40D 240T Tactel RipStop Nylon

Tilbehør: kompressionspose og anti-slip på bagsiden

Vægt: 2260 g

Anbefalet maks. højde: 195 cm

Pakket: 40 x 26 cm

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard

Komfort:

Ekstrem: -28°C

Lav komfort: -19°C (♂)

Høj komfort: -12 °C (♀)
 
 Temperatur forklarin

8592287008418/8592287142808

Produktinformation

Type
Fibersovepose, vintersovepose
Fyld
2 x 240 g/m² Invista QualloFil
Vægt (min. / total)
2260 g
Høj komfort
-12 °C (♀)
Lav komfort
-19°C (♂)
Ekstrem
-28°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter