Hike Low

71,96 kr.
Størrelse
Antal

Hike Low er en let sok, til korte udflugter og hverdagsbrug.

Sokken er lavet med Coolmax og har antibakterielle egenskaber, hvilket gør den velegnet til de lange dage med sko på eller til korte vandreture om sommeren. 

Størrelse:

M (35-38) L (39-42) XL (43-46)

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Hike Low er lavet af en række forskellige materialer, der til sammen giver en rigtig god fornemmelse for foden dagen lang.

Der er flade sømme ved tæerne og sokken er opbygget således at der er benyttet Coolmax og Lycra der hvor foden har allermest brug for støtte og for at komme af med fugten. 

Sokken består af:
Akryl AmicorEn særlig type akryl fiber med høj blødhed og komfort. Fiberne er blandet med 'Prolen Siltex' som er et antibakterielt materiale der hæmmer væksten af bakterier og reducere lugt. Prolen Siltex er baseret på sølvioner, hvilket hæmmer væksten af ​​bakterier, reducer duften og er harmløse for mennesker og miljøet.

Coolmax® - svedtransporterende materiale, der fører fugt væk fra hunden og ud til oversiden af sokken, hvorfra den lettere fordamper og giver foden en behagelig fornemmelse af blødhed. 

Lycra® - Sikrer god pasform til foden, ved at fiberne i Lycra "husker" fodens udforming og dermed bedre tilpasser sig foden. 

- Alle Fjord Nansens sokker er fremstillet på deres egen fabrik i Polen, under strenge krav til kvalitet og miljø. 

I tvivl om hvilken type vandresok du skal vælge? Læs vores vejledning her

Specifikationer:

Type: let vandresok

Materiale: 69% Amicor, 14% Coolmax, 15% Prolen Siltex, 2% Lycra

Vægt: 70g/par (size 43-46)

5908221331840

Produktinformation

Type
Vandresokker

Specifikke referencer

Relaterede produkter