Stripe vandresok

47,96 kr.
Størrelse
Antal

Stripe Vandresok

er en let og kort sok med 83% Coolmax.


Sokken er lavet med Coolmax og har antibakterielle egenskaber, hvilket f.eks. gør dem velegnet til de lange varme dage på kontoret, hvor det hele ikke skal være sort og hvidt. 

Størrelse:

M
(35-38) L (39-42) XL (43-46)

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Stripe er lavet af en række forskellige materialer, der til sammen giver en rigtig god fornemmelse for foden dagen lang.

Der er flade sømme ved tæerne og sokken er opbygget således at der er benyttet Coolmax og Lycra der hvor foden har allermest brug for støtte og for at komme af med fugten. 

Sokken består af:
Prolen Siltex - Et antibakterielt materiale der hæmmer væksten af bakterier og reducere lugt. Prolen Siltex er baseret på sølvioner, hvilket hæmmer væksten af ​​bakterier, reducer duften og er harmløse for mennesker og miljøet.

Coolmax® - svedtransporterende materiale, der fører fugt væk fra huden og ud til oversiden af sokken, hvorfra den lettere fordamper og giver foden en behagelig fornemmelse af blødhed. 

Lycra® - Sikrer god pasform til foden, ved at fiberne i Lycra "husker" fodens udforming og dermed bedre tilpasser sig foden. 

- Alle Fjord Nansens sokker er fremstillet på deres egen fabrik i Polen, under strenge krav til kvalitet og miljø. 

I tvivl om hvilken type vandresok du skal vælge? Læs vores vejledning her

Specifikationer:

Type: let vandresok

Materiale: 83% Coolmax, 15% Prolen Siltex, 2% Lycra

Vægt: 70g/par (size 43-46)

5908221345120

Produktinformation

Type
Vandresokker

Specifikke referencer

Relaterede produkter