Norge merinould vandresok

119,96 kr.
Størrelse
Antal

Norge vandresok fra Fjord Nansen er en langskaftet, tynd vandresok med 55% merinould og 30% Thermolite. Denne vandresok egner sig godt til lange vandreture i højskaftede støvler og med oppakning. Sokken vil også være perfekt til hverdagsbrug, hvis du har kolde fødder. 

Størrelse:

M (35-38) L (39-42) XL (43-46)

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Norge vandresok er lavet særlig til det nordiske klima, med en god kombination af merinould og svedtransporterende Thermolite fiber. Sokken har flade sømme ved tæerne og er lavet således at midten af sokken ikke så let krøller sammen under foden ved lang tids brug. 

Sokken består af:
Naturlig merinould - Tynd og finvævet merinould, som føles meget blødt og luftigt. Merinould har gode temperatur regulerende egenskaber; ulden kan holde dig varm når det er koldt og kold når det er varmt. Ulden kan absorbere fugt op til 33% af sin egenvægt uden at føles våd.

Merinould beskytter i sig selv imod svedlugt, men ulden er her blandet med 'Prolen Siltex' som er et antibakterielt materiale der hæmmer væksten af bakterier og reducerer lugt. Prolen Siltex er baseret på sølvioner, hvilket hæmmer væksten af ​​bakterier og er harmløse for mennesker og miljøet.

Lycra® - Sikrer god pasform til foden, ved at fiberne i Lycra "husker" fodens udforming og dermed bedre tilpasser sig foden. 

Poliakryl - tyk syntetisk fiber der er behagelig at røre ved, hvilket er perfekt til kolde vinterdage (det har lignende egenskaber som uld). Beklædning fremstillet af polyacryl er slidstærk, har en lav vægt, da poliakryl er en meget let fiber, og nemt at passe på.

Thermolite fiber - svedtransporterende fiber der leder fugt væk fra foden, men samtidige også er med til at holde på varmen. 


- Alle Fjord Nansens sokker er fremstillet på deres egen fabrik i Polen, under strenge krav til kvalitet og miljø. 

I tvivl om hvilken type vandresok du skal vælge? Læs vores vejledning her

Specifikationer:

Type: Lang vandresok

Materiale: 55% merinould, 30% Thermolite, 12% Prolen Siltex, 3% Lycra

5908221348305

Produktinformation

Type
Vandresokker

Specifikke referencer

Relaterede produkter