Ekspeditionstelt: Felen 2-3

1.955,96 kr.
Antal

Husky Felen er et telt er i en klasse for sig!

Teltet er skabt som en kombination af ekspeditionstelt med god modstandsdygtighed over for vind og vejr, og som et camping telt med god plads og stort apsis. 

Du kan derfor anvende dette telt alle steder! - Lige fra vindblæste bjergtinder til en hyggelig vandretur i skoven. 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Husky Felen2-3 teltet

Designet med en fantastisk stabilitet og med to indgange til den store apsis. Hvilket både gør det let at komme ind og ud af teltet, men også at sætte teltet op, så en af indgangene næsten altid er i læ af vinden. Det store apsis er også perfekt til opbevaring af bagage, hvilket giver endnu bedre plads inde i inderteltet. 

Ligesom vores andet 3/4 personers ekspeditionstelt "Fighter" opsættes oversejlet også her med fire krydsende stænger som løber i "kanaler" på ydersiden af teltet, hvorefter inderteltet sættes op. Denne måde at sætte teltet op på, sikrer en god stabilitet; gør det let at sætte op og sikrer at inderteltet forbliver tørt, idet det kan sættes op i læ af oversejlet. 

Forskellen på de to ekspeditionstelte, er at Fighter har snefang, hvilket gør det mere anvendligt i snevejr, men tilgengæld har Felen større apsis, hvilket giver bedre plads til udstyret og man kan letter kommer ind og ud af apsis, grundet dets højde. 

Udover den gode plads, byder dette ekspeditionstelt også på siddehøjde i det meste af inderteltet, hvilket betyder der let kan sidde 3 - 4 personer inde i teltet, uden at ramme selve inderteltet med hovedet. 

Teltet byder på god plads og komfort til tre prsoner og kan yde "husly" til fire personer. Der er to store åbner til ventilation, hvilket mindsker risikoen for kondens i teltet og gør det letter f.eks. at tørre vådt tøj. 

Grundet den høje stabilitet og den lette vægt egner dette ekspeditionstelt sig perfekt til de krævende vandreture, men er også lige så fantastisk at bruge alle andre steder. 

Selve oversejlet er lavet af 210T Ripstop Polyester, som er en type af syntetiske polyesterfibre der er meget lette og har en høj slidstyrke. Denne type fiber har høj tolerance overfor krævende vejrforhold; bliver ikke så let bleget i solen og tøre hurtigt. Dette forbedres yderligere ved hjælp af Ripstop, der hinder spredning af opstået skader og gør dermed dette ekspeditionstelt til et utroligt sildstærkt telt.

Oversejlet er belagt med Polyurethan belægning, hvilket er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag under produktionen og hinder indtrængning af vand. Vandsøjletryk på oversejlet er på 6.000 mm/cm², hvilket betyder at teltet vil kunne modstå al slags regn. 

Bunden af teltet er lavet af 190T polyester, hvilket er et stof der er usædvanligt ved dets holdbarhed og fleksibilitet. Ligesom yderteltet har bunden også en polyurethan belægning og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm/cm². Det store vandsøjletryk i bunden skyldes at man her har direkte kontakt og presser materialet ned mod jorden, hvilket man ikke gør ved oversejlet. 

Selve inderteltet er lavet af bløde, let og åndbare syntetiske nylon fibre, som har god styrke og fleksibilitet og er velegnet til lave temperaturer, da det har gode varmeisoleringsegenskaber. Derudover består inderteltet af kraftigt myggenet og teltet har flere åbninger med myggenet til udluftning, hvilket giver god mulighed for luftcirkulation, minimere risikoen for kondens i teltet og holder små ubudne gæster på afstand. 

Grundet teltets opbygning med fire krydsende stænger, er dette ekspeditionstelt utroligt modstandsdygtigt overfor al slags dårligt vejr, har en høj stabilitet i kraftig vind, samt let at sætte op og rummelighed. Derudover er alle syninger i oversejlet og bunden er tapede, for den bedst mulige holdbarhed og vandtæthed.

Teltet opsættes med fire letvægts duralumin stænger ø 8,5 mm og der medfølger også letvægts pløkker. Der medfølger reparationssæt til nødreparationer på teltet, reparationssættet er fastgjort i pakposen til teltet

Dette telt er det perfekte valg til alle, der er på udkig efter et telt, med stor rummelighed til anvendelse året rundt.

Detaljer:

Letvægt

Reparationssæt

Kompressionspose 

Opbevaringsnet 

UV beskyttende 

Specifikationer: 

Mål: (B × L × H) 165 × 330 × 130 cm
Mål: (pakket telt) 50 × 20 cm
Vægt: min./total 4,4 kg / 4,8 kg

Konstruktion: dobbeltvægget selvbærende telt med ekstern konstruktion
Ydertelt: 210T polyester, PU coating af 7.000 mm / cm, tapede sømme
Indertelt: åndbart Nylon 210T + mesh myggenet
Gulv: 190T polyester, PU coating af 11.000 mm / cm
støttestænger: duralumin stænger ø 8,5 mm
Tilbehør: duralumin lette stifter, reparationssæt, kompressionsdæksel

8592287007985

Produktinformation

Type
Ekspeditionstelt
Farve
Mørkegrøn
Dimension (b x l x h)
200 × 355 × 135 cm
Komprimeret størrelse
55 × 20 cm
Vægt (min. / total)
4,8 kg / 5,2 kg
Vandsøjletryk oversejl
6000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
10000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter