• På tilbud!

Vandresokker: Trek Kevlar

99,96 kr.
Størrelse
Antal

Trek Kevlar fra Fjord Nansen er en langskaftet vandresok med merinould og Coolmax, der er forstærket med Kevlar.

Sokken egner sig godt til lange vandreture om sommeren i højskaftet støvler og med oppakning. 

Størrelse:

M (35-38) L (39-42) XL (43-46)

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Trek Kevlar er lavet af en række forskellige materialer, der til sammen giver en rigtig god støtte og komfort til foden. Der er flade sømme ved tæerne og sokken er opbygget således at den er forstækret med Kevlar på de steder der er mest udsat for slid. På midten af sokken er den syet således at sokken ikke ligeså let krøller sammen ved lang tids brug. 

Sokken består af:
Naturlig merinould - Tynd og finvævet merinould, som føles meget blødt og luftigt. Merinould har gode temperatur regulerende egenskaber; ulden kan holde dig varm når det er koldt og kold når det er varmt. Ulden kan absorbere fugt op til 33% af sin egenvægt uden at føles våd. 

Merinould beskytter i sig selv imod svedlugt, men ulden er her blandet med 'Prolen Siltex' som er et antibakterielt materiale der hæmmer væksten af bakterier og reducerer lugt. Prolen Siltex er baseret på sølvioner, hvilket hæmmer væksten af ​​bakterier og er harmløse for mennesker og miljøet.

Coolmax® - svedtransporterende materiale, der fører fugt væk fra hunden og ud til ydersiden af sokken, hvorfra den lettere fordamper og giver foden en behagelig fornemmelse af blødhed. 

Lycra® - Sikre god pasform til foden, ved at fiberne i Lycra "husker" fodens udforming og dermed bedre tilpasser sig foden. 

Kevlar® – Giver høj sildstyrke og holdbarhed på de udsatte stæder af sokken - f.eks. ved hæl og tær.

Poliakryl- tyk syntetisk fiber der er behagelig at røre ved, hvilket er perfekt til kolde vinterdage (det har lignende egenskaber som uld). Beklædning fremstillet af polyacryl er slidstærk, har en lav vægt, da poliakryl er en meget let fiber, og nemt at passe på.

- Alle Fjord Nansens sokker er fremstillet på deres egen fabrik i Polen, under strenge krav til kvalitet og miljø. 

I tvivl om hvilken type vandresok du skal vælge? Læs vores vejledning her

Specifikationer:

Type: Kraftig vandresok

Materiale: 35% merinould, 35% Polyacrylic, 12% Coolmax, 11% Prolen Siltex, 4% Kevlar, 3% Lycra5908221345083

Produktinformation

Type
Vandresokker

Specifikke referencer

Relaterede produkter