Merino Tour- merino uld sokker

99,96 kr.
Antal
På lager i nogle varianter

let vandresok med merinould


Let langskaftet sok med 42% merinould.

Merino Tour egner sig perfekt til lette vandreture om sommeren eller de dage hvor livet gerne må have lidt farver. 

Størrelse:

M (35-38) L (39-42) XL (43-46)

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Merino Tour er lavet med flade sømme ved tæerne og sokken er opbygget således at der på midten af sokken er den syet "riller" således at sokken ikke ligeså let krøller sammen ved lang tids brug. 

Sokken består af:
Naturlig merinould - Tynd og finvævet merinould, som føles meget blødt og luftigt. Merinould har gode temperatur regulerende egenskaber; ulden kan holde dig varm når det er koldt og kold når det er varmt. Ulden kan absorbere fugt op til 33% af sin egenvægt uden at føles våd. 

Merinould beskytter i sig selv imod svedlugt, men ulden er her blandet med 'Prolen Siltex' som er et antibakterielt materiale der hæmmer væksten af bakterier og reducerer lugt. Prolen Siltex er baseret på sølvioner, hvilket hæmmer væksten af ​​bakterier og er harmløse for mennesker og miljøet.

Coolmax® - svedtransporterende materiale, der fører fugt væk fra hunden og ud til ydersiden af sokken, hvorfra den lettere fordamper og giver foden en behagelig fornemmelse af blødhed. 

Lycra® - Sikre god pasform til foden, ved at fiberne i Lycra "husker" fodens udforming og dermed bedre tilpasser sig foden. 

Poliakryl- tyk syntetisk fiber der er behagelig at røre ved, hvilket er perfekt til kolde vinterdage (det har lignende egenskaber som uld). Beklædning fremstillet af polyacryl er slidstærk, har en lav vægt, da Poliakryl er en meget let fiber, og nemt at passe på.

- Alle Fjord Nansens sokker er fremstillet på deres egen fabrik i Polen, under strenge krav til kvalitet og miljø. 

I tvivl om hvilken type vandresok du skal vælge? Læs vores vejledning her

Specifikationer:

Type: Let vandresok / til hverdagsbrug

Materiale: 42% merinould, 42% Poliakryl, 13% Prolen Siltex, 3% LycraProduktinformation

Type
Vandresokker

Specifikke referencer

Relaterede produkter