Radical 45+10 - Vandrerygsæk

1.636,00 kr.
Antal

Radical 45 + 10 vandrerygsæk er til dig der ikke bare går op i letvægt, men ved og tror på at en uges vandretur kan klares med det minimale. 

Den store front åbning, med  YKK lynlås, gør det let at tage udstyr ud af rygsækken og pakke den igen. 

Radical rygsæk-serien er unik ved at være ultra letvægt, ultra stærk og i Cubic tech materiale. 

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Radical 45+10 er vandrerygsækken til dig, hvor livet er for kort til at slæbe for meget med og som fascineres af nytækning og anderledes produkter. 

Vandrerygsækkens lave vægt og dens unikke udsende, kommer af at rygsækken er fremstillet af 'Cubic tech' tekstil, som er en af de mest hårdføre tekstiler der findes. 'Cubic tech' er udviklet af firmaet DSM Dyneema og er særligt ved at have høj slidstyrke og samtidig være 30% lettere end nylon og polyester.

Den type af Cubic tech tekstil som er anvendt til den her rygsæk, og de øvrige rygsække i Radical-serien, giver rygsækken det særlige udsende og gør det let at se hvor, hvad er pakket i rygsækken.

Rygsækken består af et stort hovedrum, som er ydstyret med YYK lynlås og kan åbnes hele vejen ned langs forsiden, hvilket gør rygsækken anderledes i forhold til andre rygsækken i samme størrelse. Derudover er der en mindre lomme i toppen af rygsækken og denne suppleres med en lille lomme på den ene side af hoftebæltet og løkker til udstyr på bagsiden af rygsækken. 

Der er holder og udtag til vandblære i rygsækken og på siderne af rygsækken sidder der kompressionsremme, som gør det let at holde styr på indholdet af rygsækken og sikrer at den sidder bedst muligt ind mod rygggen. 

Hoftebæltet og skulderstropperne er fremstillet i ergonomisk og komfortabelt åndbart mesh, hvilket giver en god fornemmelse af rygsækken ved brug og sikrer at den sidder godt ind til ryggen og giver optimal vægtfordeling. 

Bæresystemet på Radical består af et A.C.T bæresystem, hvilket er et super åndbart mesh stof i ergonomisk udforming. Bagpanelet er understøttet af et aftageligt panel med intern støtte, for bedre vægtfordeling og stabilitet.

Radical 45+10 er en del af Ferrinos Highlab-serie som er kendetegnet ved nytænkning, nye teknologier og gennemafprøvede produkter. 

Rygsækken er fremstillet i Italien. 


Hvad er Highlab?:

Highlab er Ferrinos hjerteblod og kendetegn. Det er en serie af helt unikke produkter, som udvikles med fokus på inovation, matrialer og design. 

Alle produkter i Highlab-serien er udviklet og testet gentagende gange på Ferrinos testcenter 'Quintino Sella Refuge' på Monte Rosa 3585 m.o.h. Hvor produktenre udvikles og afprøves i samarbejde med førende ekspter, som f.esk. berjgbestiger, redningsmandskab og friluftseksperter. 

Radical er fra ide til færdig produkt blevet udviklet gennem mange stadier, fra design til test af matrialer, praktiske test, test produktion og afsluttende produkttest. 

Alle produkter der er godkendt efter Ferrinos Highlab standarder garanter maskimal ydeevne - selv i de hårdeste klimaer.

Specifikationer: 

Type: Letvægtsrygsæk, vandrerygsæk, 

Vægt: 970 g

Størrelse: 45+10 l.

Størrelse (cm): 65 x 30 x 28

Materiale: Cubic Tech CTF3 ultralet materiale i stærkt DSM Dyneema®.
Nylon 50 D Dot Dobby Ripstop og Hypalon® forstærkning.

Bæresystem: A.C.T bæresystem.

75578

Produkt information

Type
letvægtsrygsæk, vandrerygsæk
Størrelse
45+10 l
Vægt (min. / total)
970 g

Relaterede produkter