• Kun online
  • -300,00 kr.

Tromvik II letvægtstelt

2.479,96 kr.
2.179,96 kr. Spar 300,00 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Tromvik II letvægtstelt - Dette er teltet til dig der af hjertet elsker naturen og gerne vil nyde den fuldt ud.

Detaljer: 
- Let og hurtigt at sætte op
- God plads til 2 personer
- Vægt 2 kg. (maks.)
- Højt vandsøjletryk 

Teltet har mange muligheder: Du kan bruge Tromvik som et helt telt, men oversejl og indertelt kan også bruges hver for sig.
 
- Be wild at heart! 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Tromvik letvægtstelt er designet i samarbjejde mellem Fjord Nansen og deres test team; - her iblandt eventyren Aleksander Doba, som i 2015 vandt National Geographic prisen "Traveller of the Year". 

Teltet er opbygget som et 2-lags telt, hvor inderteltet kan opsættes uden oversejlet eller pløkker, hvilket gør teltet særdels velegnet til om sommernen eller i varme klimaer, hvor inderteltet kan bruges som insekt og mygge fri soveplads. 

Teltstængerne er udformet i en "2Y" form, hvilket gør at inderteltet bliver spændt mest muligt ud (siderne af teltet er næsten lodrette) og det giver god plads både breden og højden inde i teltet, hvilket gør det let og behageligt at opholde sig i teltet, uden at føle sig klemt inde.

Der er to indgange til teltet, så det er let at komme ind og ud af teltet uden at kravle henover hinanden, samt at lufte ud i teltet. Inde i teltet er det flere lommer til opbevaring af udstyr, samt mulighed for at hænge en lampe eller tørresnor op. Alle bardunerne til teltet kommer i en kraftig og synlig farve, hvilket gør det let at se dem selv i mørke. 

Teltet har en maks vægt på 2 kg. og udforming af stænger og indertelt gør at Tromvik har et utroligt godt forhold imellem vægten af selve telet og pladsen der er i teltet. 

Selve inderteltet er lavet af 30D nylon ripstop, mesh myggenet og 70D nylon. 70D nylonen er benyttet til bunden af teltet og er en kraftig type nylon, med høj slidstyrke og et vandsøjletryk på 6000 mm/cm².

Oversejlet er lavet af af 15D nylon ripstop med en permanent silikone belægning, hvilket gør oversejlet vandtæt. Alle sygninger i oversejlet er lamminerede for den bedst mulige holdbarhed og oversejlet har et vandsøjletryk på 3000 mm/cm².

Derudover medfølger der en speciel rektangulær teltstang, som gør at teltet har endnu en fordel; Du kan nemlig benytte oversejlet uden indreteltet, hvorved du kan rejse med fokus på det minimale og kun medbringe oversejlet eller du kan slå overvejlet op først i regnvejr og derefter sætte indreteltet op. 
Specifikationer: 

Type: 2 personers letvægtstelt

Størrelse (b x l x h): 205 x 120 x 105 cm

Komprimeret størrelse: 48 x 15 cm

Vægt (min. / total): 1,97 /2,0 kg

Konstruktion: Dobbeltlags indertelt, med oversejl 

Oversejl: 15D nylon ripstop

Indertelt: 30D nylon ripstop og 70D nylon

Vandsøjletryk bund: 6000 mm/cm²

Vandsøjletryk oversejl: 3000 mm/cm² 

Stænger: Duralumin stænger ø 8,5 mm 

5908221350162

Produktinformation

Type
Letvægtstelt
Farve
Grøn
Dimension (b x l x h)
205 x 120 x 105 cm
Komprimeret størrelse
48 x 15 cm
Vægt (min. / total)
1,97 /2,0 kg
Vandsøjletryk oversejl
3000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
6000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter