• På tilbud!
  • -630,00 kr.

Lightent 1 letvægtstelt

1.199,20 kr.
569,20 kr. Spar 630,00 kr.
Antal

Lightent 1 letvægstelt er et let og kompakt telt. Det er let at sætte op og perfekt til både vandring og cykelture. 

Detaljer:
- Let; vejer kun 1,5 kg (maks vægt)
- Tapede syninger
- Indgang med apsis
- Fylder kun 14x34 cm
- Udluftningskanaler i begge ender af teltet

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Dette røde letvægtstelt er ikke ligesom de andre letvægtstelte. Hvor et klassisk letvægtstelt normalt kendetegnes ved minmal vægt og begrænset plads, er der her ved Lightent 1, fokuseret på rumligheden i inderteltet, hvilket dermed også giver en lidt højere vægt. 

Breden og højden på inderteltet er 80 cm, hvilket betyder at du som person har 80 cm plads at benytte dig af i breden og du vil kunne sidde næsten oprejst inde i teltet. Dette er modsat andre letvægsttelte, hvor der som udgangspunkt kun regnes med 60 cm til en person i bredden og meget begrænset plads i højden. Den ekstra plads i teltet gør at der både er plads til dig, din bagage og i apsis er der god plads til dine beskidte støvler, vandrestave og mere til. 

Teltet er opbygget som et to lags telt, hvor stængerne der giver teltet sin særlige struktur, er udformet så du får bedst mulig plads i teltet. Stængerne er lavet af 7001 T6 duraluminium, som er kendetegnet ved lethed, høj brudstyrke og fleksibilitet. 

Inderteltet er lavet i vandtæt polyurethan-overtrukne polyester og mesh myggenet, behandlet med en brandhæmmende belægning, hvilket betyder at teltet har svære ved at antænde. Vandregrej opfordre dog til at man altid er påpasselig med åben ild omkring telte.

Bunden af teltet har et vandsøjletryk på 3000 mm/cm² og er 3 dobbelt forstærket i alle hjørne og syninger.  

Oversejlet er lavet i slidstærkt Ripstop polyester med en stor udluftningskanal, som er med til at minimere risikoen for kondens i teltet. Oversejlet er ligesom inderteltet også behandlet med en brandhæmmende belægning. Vandsøjletrykket på oversejlet er 3000 mm/cm². 


Inderteltet kan bruges uden oversejlet på tørrer og varme dage hvilket gør du kan ligge og nyde stjerneren på himlen, uden at have intim nærkontakt med myg.

Derudover er der en krog til lampe og opbevaringslommer i inderteltet som fint vil kunne rumme kort, kompas, telefon og de andre småting man ikke kan leve uden. 


Teltet er let at sætte op og det meste af hele den ene side af teltet kan åbnes op, hvilket gør det let at komme ind og ud af teltet. Teltet leveres med Hexagon aluminiums letvægstpløkker og reparationsæt.t

Ferrinos mål er ikke at lave ultralette letvægtstelte, men at lave produkter som kan tåle at blive benyttet igen og igen, der hvor de hører hjemme - i naturen, hvad enten den er barsk eller blød. 


Detaljer:

Letvægt

Reparationssæt 

Kompressionspose 

Åbning til udluftning  

Rød       

Specifikationer: 

Type: Letvægtstelt, 2/3 sæsons

Størrelse (b x l x h): 130 × 220 × 80 cm 

Antal personer: 1 person. 

Pakket størrelse: 14 × 33 cm

Vægt (min. / total): 1,35 kg / 1,5 kg

Konstruktion: dobbeltlags telt.

Oversejl: Ripstop polyester

Indertelt: Myggenet og vandtæt polyester

Vandsøjletryk oversejl: 3000 mm/cm². 

Vandsøjletryk bund: 3000 mm/cm².

Stænger: 'shock-corded' aluminiumsstænger. 

8014044942228

Produktinformation

Type
Letvægtstelt
Farve
Rød
Dimension (b x l x h)
130 × 220 × 80 cm
Komprimeret størrelse
14 × 33 cm
Vægt (min. / total)
1,35 kg / 1,5 kg
Vandsøjletryk oversejl
3000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
3000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter