Hand Pump Water Purifier

1.631,96 kr.
Antal

Rent drikkevand hvor end du rejser hen! 

Med Hand Pump Water Purifier fra 12 Survivors bliver næsten alt vand du støder på til rent drikkevand, da over 99,9 % af alle bakterier og parasitter bliver opfanget af filteret.

Detaljer:
- Hårdfør og solid
- Testet og godkendt af TUV SUD
- Let og hurtig at benytte
- Kan rense 0,5 ltr. vand i minuttet. 
- Kan benyttes i -32°C til 50°C


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Hand Pump Water Purifier kan benyttes i alle typer klimaer og milijøer, og er perfekt til alt fra vandring til opdagelsesrejser. Den særlige pumpe gør det let at pumpe urent vand op og få rent drikkeklart vand ud i den anden ende, som kan sættes i enten i en drikkedunk eller en vandblære. 

Den måler kun 22 x 5 cm i størrelsen og vejer 380 g. hvilket gør den let at have med. Filteret kan rense 0,5 ltr. vand i minuttet. Selve pumpen er lavet af en kombiation af BPS fri ABS-plas og aluminium; den type flymaskiner laves af. 

Filteret i den kan rense op til 5000 ltr. vand, hvilket gør dvandpumpen til en af de mest holdbar vandrensningfilter på markedet og den er testet af TUV SUD. Filteret fjerner 99,9999% af alle bakterier og kan fjerne snavs og andre partikler større en 0,1 mikrometer.

På selve den del af slangen som lægges ud i vandet, sidder der et for-filter som fjernes større urenheder og overflade snavs. Filteret i pumpen er sikret imod fejl og kan forhindrer smitte igennem vand, af sygedomme som salmonella, Giardia, Kolera, diarré og meget mere.

12 Survivors har en livstidsgaranti på deres Hand Pump Water Purifier, hvilket betyder at hvis der opstår fejl som skyldes den håndværksmæssige kvalitet eller materialet, erstatter 12 Survivors din Water Purifie. Dette gælder dog ikke forkert eller skadelig brug af den, normal slidtage og ændringer foretaget på den. 


Specifikationer: 

Størrelse: 22 x 5 cm

Vægt: 380 g. 

Kapacitet: 4950 ltr. (carbonfilter) og 83 ltr. pr. filter (keramikfilteret)

Materiale: Antibacterial Granular Activated Carbon and Hollow Fiber UF Membrane
TS76003

Produkt information

Type
Vandrensning
Vægt (min. / total)
380 g

Relaterede produkter