• -850,00 kr.

Valdez skaljakke

1.199,96 kr.
349,96 kr. Spar 850,00 kr.
Størrelse
Antal
Ikke på lager

Valdez fra Ferrinos Highlab serie er svaret på den perfekte vand- og vindtætte skaljakke.

Jakken har højt vandsøjletryk og god åndbarhed, hvilket gør den ideel til både våde regnvejrsdage, som skaljakke til skituren eller som yder beklædning på vandreture. 

Valdez skaljakke er indbegrebet af ægte italiensk design og kvalitet. 

Du kan se flere billeder af jakken her

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Skaljakken er lavet i kraftigt polyester og er fremstillet med Ferrinos egen HL Storm Shield membran, som er en multifunktionel 3-lags membran, der giver jakken et vandsøjletryk på 10.000 mm og åndbarhed på 10.000 g/sqm/24h. 

Jakken er lavet med det formål at den både skal kunne bruge som regnjakke når du cykler til arbejde, men også som den perfekte skaljakke når du er på vandretur på fjeldet eller står på ski i alperne. Jakken har en god pasform, som gør at den sidder godt til kroppen uden at føles for stram, men giver en høj bevægelsesfrihed. 
Derudover har jakken en vægt på blot 680 g. 

Jakken har justerbar hætte, velcro ved håndledene, vandtætte yderlommer samt ventilationslynlåse i siderne under ærmerne. Derudover er der en praktisk inderlomme, med udtag til høretelefoner, så du altid kan have din musik med dig på farten. 

Valdez skaljakke er udviklet som en del af Ferrinos Highlab serie, som sætter høje krav til design, kvaliteten af matrialer og måde den produceres på. 

Skaljakken er bl.a. anvendt af foreningen "La Venta", som er en gruppe forsker der arbejder med udforskning af den underjordiske verden, og har anvendt Valdez jakken som deres primære yderbeklædning på flere geografiske ekspeditioner.    

Highlab:

Ferrino
har udviklet en række produkter med helt exeptionel kvalitet, matrialer og design. 

Alle produkter i Highlab serien er udviklet og testet gentagnede gange på Ferrinos testcenter 'Quintino Sella Refuge' på Monte Rosa 3585 m.o.h.

Jakken Valdez, er fra ide til færdig produkt, blevet udviklet igennem mange stadier fra design, til test af matrialer, praktisk test, test produktion og afsluttende produkttest. 

Alle produkter som er godkendt efter Ferrinos Highlab standarder garanter maximal beskyttelse - selv i de hårdeste klimaer.

Se størrelsesguide her


Specifikationer:

Type: Helårsjakke, skaljakke

Matriale: HL STORM SHIELD: 100% Polyester, 3 –lags lamineret, vandtæt (10.000 mm), åndbarhed (10.000 g/sqm/24h).

20370

Produktinformation

Type
Helårsjakke, skaljakke

Specifikke referencer

Relaterede produkter