Dry-Hike 48+5 vandrerygsæk

1.676,00 kr.
Antal

Er du på udkig efter en rygsæk, som kan klare alt slags vejr og som du kan tage på vandretur med i flere dage? Så er Dry-Hike 48+5 svaret. 

Rygsækken er 100% vandtæt takket være brugen af OutDry®. OutDry en unik membran på rygsækkens inderside, som tilpasser sig stoffet og forsegler alle sømme og punkter, hvor vand kan komme ind og dermed gør rygsækken helt vandtæt.

Detaljer:

- 100% Vandtæt

- Super åndbart og stabilt bæresystem

- Hårdfør og kan tåle meget slid.

- Størrelse (cm) 70x43x27


Varen er på fjernlager. Leveringstiden er 5-10 hverdage.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dry-Hike er lavet i et funktionelt og enkelt design, med elegante løsninger som gør denne rygsæk perfekt til næsten alle typer aktiviteter hvad enten det er sommer eller vinter. 

Rygsækken består af et stort hovedrum på 48 l. med stor frontåbning der hurtigt og let kan åbnes med den vandtætte YKK lynlås. Den store frontåbning gør det let og simpelt at tage ting ind og ud af rygsækken og du vil hurtigt opdage at du let kan pakke meget i denne rygsæk, til trods for dens størrelse. Det er muligt at komprimere størrelsen af rygsækken i både toppen og siden, takket være side og front kompressionsremme.

Bæresystemet består af et D.N.S Dry Net System, hvor ryggen ikke har direkte kontakt med selve rygsækken, men med et net som er spændt ud mellem to aluminiumsskinner som er fastgjort i hver side af rygsækken. Dette giver en god luftcirkulation til ryggen, ved hele tiden at have en luftlomme imellem ryggen og rygsækken. Udformningen med de to aluminiumsskinner sikrer også en god og stabil fordeling af vægten. 

Hoftebæltet er i "self-modeling" åndbart mesh stof, hvilket betyder at hoftebæltet hurtigt vil tilpasse sig formen efter din korpsbygning og dermed give perfekt støtte og komfort. Skulderstropperne er lavet i en ergonomisk udforming og polstret i åndbart mesh stof. På begge sider af hoftebæltet er der en lille praktik lomme med YKK lynlås og selvom rygsækken er lavet i et simpelt og enkelt dessign, er der stadig mulighed for at spænde alt fra skisko til vandrestave på rygsækken. 

Dry-Hike er lavet af vandtæt OutDry® som er en teknologi baseret på en patenteret lamineringsproces, der ved en kombineret virkning af tryk og temperatur gør det muligt at binde membranen indeni rygsækken.

OutDry 3D-systemet gør det muligt at skabe en 3D form der tilpasser sig formen af rygsækken og dermed klæber til overfladen og skaber en perfekt forsegling af sømme og andre potentiele vandindgangspunkter. 

Denne proces gør rygsækken helt vandtæt (10.000 mm), samt øger stoffets holdbarhed og gør denne vandrerygsæk til rygsækken som ikke blot er holdbar, men kan klare ligeså meget som du selv kan. 

Der er holder og udtag til vandblære på rygsækken. 

Specifikationer: 

Type: Vandrerygsæk, dagtursrygsæk

Vægt (min./maks.): 1,95 kg.

Størrelse: 48+5 ltr.

Materiale:  305 P-Ripstop HP Cordura lamineret med OutDry® membran

75207

Produkt information

Type
Vandrerygsæk, dagtursrygsæk
Størrelse
48+5 l
Vægt (min. / total)
1,95 kg