Dry-Hike 32 dagtursrygsæk

1.276,00 kr.
Antal

Dry-Hike 32 er den ideelle dagtursrygsæk til alt slags vejr og er perfekt til korte vandreture, cykelturen til og fra arbejde eller noget helt tredje. Dens super åndbare bæresystem sikrer god luftcirkulation til ryggen - selv når du cykler. 

Rygsækken er 100% vandtæt, takket være brugen af OutDry®. OutDry en unik membran på rygsækkens inderside, som tilpasser sig stoffet og forsegler alle sømmen og punkter, hvor vand kan komme ind og gør dermed rygsækken helt vandtæt.

Detaljer:

- 100% Vandtæt

- Super åndbart og stabilt bæresystem

- Hårdfør og kan tåle meget slid.

- Størrelse (cm) 60x22x27


Varen er på fjernlager. Leveringstiden er 5-10 hverdage.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dry-Hike er lavet i funktionelt og enkelt design, med elegante løsninger som gør denne rygsæk perfekt til både vandring eller cykling hvad end det regner, blæser eller sner. 

Rygsækken består af et stort hovedrum på 32 l. som du let kan komme til via den store åbning i toppen af rygsækken. I selve låget af rygsækken er der også en lille praktisk lomme og på den ene side af hoftetbæltet er der en lille lomme perfekt til nøgler, kompas eller en snack. Det er muligt at komprimere størrelsen af rygsækken i både toppen og siden, takket være side- og front kompressionsremme.

Bæresystemet består af et D.N.S Dry Net System, hvor ryggen ikke har direkte kontakt med selve rygsækken, men med et net som er spændt ud mellem to aluminiumsskinner som er fastgjort i hver side af rygsækken. Dette giver en god luftcirkulation til ryggen, ved hele tiden at have en luftlomme imellem ryggen og rygsækken. Udformningen med de to aluminiumsskinner sikrer også en god og stabil fordeling af vægten. 

Hoftebæltet er i "self-modeling" åndbart mesh stof, hvilket betyder at hoftebæltet hurtigt vil tilpasse sig formen efter din korpsbygning og dermed give perfekt støtte og komfort. Skulderstropperne er ergonomisk udformet og polstret i åndbart mesh stof. Selvom rygsækken er lavet i et simpelt og enkelt dessign, er der stadig mulighed for at spænde udstyr på ydersiden af rygsækken. 

Dry-Hike er lavet af vandtæt OutDry® som er en teknologi baseret på en patenteret lamineringsproces, der ved en kombineret virkning af tryk og temperatur gør det muligt at binde membranen indeni rygsækken.

OutDry 3D-systemet gør det muligt at skabe en 3D form der tilpasser sig formen af rygsækken og dermed klæber til overfladen og skaber en perfekt forsegling af sømme og andre potentielle vand indgangspunkter. 

Denne proces gør rygsækken helt vandtæt (10.000 mm), samt øger stoffets holdbarhed og gør denne vandrerygsæk til rygsækken som ikke blot er holdbar, men kan klare ligeså meget som du selv kan. 

Der er holder og udtag til vandblære på rygsækken. 

Specifikationer: 

Type: Vandrerygsæk, dagtursrygsæk

Vægt (min./maks.): 1,95 kg.

Størrelse: 48+5 ltr.

Materiale:  305 P-Ripstop HP Cordura lamineret med OutDry® membran

75008

Produkt information

Type
Vandrerygsæk, dagtursrygsæk
Størrelse
32 l
Vægt (min. / total)
1,65 kg