Dry-Run 12 - løberygsæk

956,00 kr.
Antal

Dry-Run 12 er den ideelle løberygsæk til alt slags vejr og vil selv i kraftigt regnvejr holde vandet ude af rygsækken, da rygsækken er 100% vandtæt takket være brugen af OutDry®. OutDry en unik membran på rygsækkens inderside, som tilpasser sig stoffet og forsegler alle sømmen og punkter, hvor vand kan komme ind og dermed gør rygsækken helt vandtæt.

Detaljer:

- 100% Vandtæt

- Ultralet (500 g.)

- Hårdfør og kan tåle meget slid.

- Størrelse (cm) 42x22x12


Varen er på fjernlager. Leveringstiden er 5-10 hverdage.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dry-Run er en let og meget holdbar løberygsæk, der kilometer efter kilometer vil sidde godt på ryggen af dig og holde din oppakning tør, i selv det kraftigste regnvejr. Rygsækken er udstyret med holder til vandblære og på de 2 skulderstropper er der også praktiske lommer til vandflasker og snackbar. 

Rygsækken består af et stort hovedrum på 12 l. som du let kan komme til via den store åbning i toppen af rygsækken. På begge sider af hoftetbæltet er der en lille lomme, perfekt til nøgler, kompas eller en snack. 

Bæresystemet består af en let og superåndbar celle mesh polstring, der giver god luftcirkluation til ryggen, samtidig med at den sidder tæt ind til ryggen. Der er et solid hoftebælte på rygsækken som giver en god aflastning af ryggen og de 2 spænder ved brystkassen sikrer at skulderstropperne ikke glider ned ved bevægelse. Selvom rygsækken er lavet i et let, simpelt og enkelt design, er det stadig muligt at spænde vandrestave på rygsækken og flere steder på rygsækken er der reflekser så rygsækken kan ses i mørke. 

Dry-Run er lavet af vandtæt OutDry® som er en teknologi baseret på en patenteret lamineringsproces, der ved en kombineret virkning af tryk og temperatur gør det muligt at binde membranen inde i rygsækken.

OutDry 3D-systemet gør det muligt at skabe en 3D form der tilpasser sig formen af rygsækken og dermed klæber til overfladen og skaber en perfekt forsegling af sømme og andre potentiele vandindgangspunkter. 

Denne proces gør rygsækken helt vandtæt (10.000 mm), samt øger stoffets holdbarhed og gør denne rygsæk til rygsækken som ikke blot er holdbar, men kan klare ligeså meget som du selv kan. 

Specifikationer: 

Type: Løberygsæk

Vægt (min./maks.): 500 g.

Størrelse: 12 ltr.

Materiale:  305 P-Ripstop HP Cordura lamineret med OutDry® membran

75188

Produkt information

Type
løberygsæk
Størrelse
12 l
Vægt (min. / total)
500 g.