Skihandske - Ferrino Rebel (til touch screen)

319,96 kr.
Størrelse
Antal

Ferrino Rebel fra Ferrinos Highlab-serie, er en alsidig skihandske til alpin- og langrendsski.

Handsken er i elastisk softshell stof der både sikrer god pasform under brug og giver godt tætsidende handsker, uden at virke for tætte. 

Tommel- og pegefinger på handsken kan anvendes til touch screen, hvilket gør det let at betjene smaprtphone osv. uden at skulle tage handsken af. 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Ferrino Rebel skihandske er udviklet i partnerskab mellem Ferrino og ENSA (French national school of skiing and mountaineering). Hvor ENSA har været med i hele udviklingsprocessen lige fra deisgn, til valg af marterialer og til de praktiske teste. 

Dette betyder at denne handske ikke bare er afprøvet - den er gennemtestet af fagfolk med erfaring og en stor kærlighed til godt udstyr. 

Håndfladen på handsken består af imiteret læder, hvilket giver en høj sildstyrk og et godt greb. Udover at være en god skihandske, vil denne handske også sagtens kunne bruges på de kolde vandreture på fjeldet eller til bjergbestigning om sommeren. 

Handsken vejer ca. 95 g. (str. m) og er ved hjælp af elastik-lukningerne ved håndledet, let at få af og på. 

Vandregrej tilbyder også en komplet vandtæt og robust skihandske fra Ferrino, se den her


Hvad er Ferrino Highlab?

Ferrino har udviklet en række produkter med helt exeptionel kvalitet, materialer og design. 

Alle produkter i Highlab-serien er udviklet og testet gentagende gange på Ferrinos testcenter 'Quintino Sella Refuge' på Monte Rosa 3585 m.o.h.

Rebel er fra ide til færdig produkt, blevet udviklet gennem mange stadier, fra design til test af matrialer, praktiske test, test produktion og afsluttende produkttest. 

Alle produkter der er godkendt efter Ferrinos Highlab standarder, garanter maximal beskyttelse - selv i de hårdeste klimaer.

Type: Skihandske

Detaljer:

- Softshell teknologi
- Høj komfort
- Touch screen venlig - (du kan nemt bruge din smartphone eller tablet)
- God pasform
- Nem åbning og lukning af handsken

8014044888519

Produktinformation

Type
Skihandsker

Specifikke referencer

Relaterede produkter