Ultimate 38 fra Ferrino

Ultimate 38 vandrerygsæk

1.359,96 kr.
Antal

Ultimate 38 fra Ferrino, er en slidstærk og komplet vandtæt vandrerygsæk, takket være brugen af OutDry®.

Detaljer:
- 100% Vandtæt
- Lav vægt (1,4 kg) 
- Hårdfør og kan tåle meget slid.
- Perfekt til vandring eller klatring i bjergeVaren er på fjernlager. Leveringstiden er 5-10 hverdage.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Er du bjergbestiger eller frilufts entusiast? Så er Ultimate 38 ideel til dig. Rygsækken er lavet i funktionelt design, med elegante løsninger som gør denne rygsæk perfekt til næsten alle typer aktiviteter hvad enten det er sommer eller vinter. 

Rygsækken består af et stort hovedrum på 38 l. Det er muligt at komprimere størrelsen af rygsækken i både toppen og siden, takket være side og front kompressions remme. På den ene side af hoftebæltet er der en lille praktik lomme med YKK lynlås og selvom rygsækken er lavet i et simpelt og enkelt dessign, er der stadig mulighed for at spænde alt fra ski sko til vandrestave på rygsækken. 

Bære systemet på Ultimate er fremstillet af åndbart ergonomisk mesh stof, hvor den særlige udformning sikrer fremragende åndbarhed og komfort. Ryggen understøttes af en indvendig metal struktur i rygsækken, som sikrer en forbedret belastnings fordeling og transport stabilitet.

Hoftebæltet er i "self-modeling" åndbart mesh stof, hvilket betyder at hoftebæltet hurtigt vil tilpasse sig formen efter din korpsbygning og dermed give perfekt støtte og komfort. Skulder stopperne er lavet i ergonomisk udformning og polstret i åndbart mesh stof. Der er muligt at tage hoftebæltet af rygsækken, hvilket gør det lettere at transportere den, uden at hoftebæltet sidder i vejen. 

Ultimate er lavet af vandtæt OutDry® som er en teknologi baseret på en patenteret laminerings proces, der ved en kombineret virkning af tryk og temperatur gør det muligt at binde membranen indeni rygsækken.

OutDry 3D-systemet gør det muligt at skabe en 3D form der tilpasser sig formen af rygsækken og dermed klæber til overfladen og skaber en perfekt forsegling af sømme og andre potentielle vand indgangs punkter. 

Denne proces gør rygsækken helt vandtæt (10.000 mm), samt øger stoffets holdbarhed og gør denne vandrerygsæk til rygsækken som ikke blot er holdbar, men kan klare ligeså meget som du selv kan. 

Ultimate er udstyret med en række spænder, som gør det muligt at fastgøre udstyr på ydersiden af den. Derudover kan der sættes vandblære i rygsækken og der er trykt nødhjælps instruktioner i rygsækken. 

Specifikationer: 

Type: Vandrerygsæk, dagturs rygsæk

Vægt (min./maks.): 1 kg. / 1,4 kg.

Størrelse: 38 ltr.

Materiale:  305 P-Ripstop HP Cordura lamineret med OutDry® membran

75736

Produkt information

Type
Vandrerygsæk, dagtursrygsæk
Størrelse
38 l
Vægt (min. / total)
1 kg. / 1,4 kg

Relaterede produkter