Salmon 30 dagtursrygsæk

399,96 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Funktionel dagtursrygsæk

Salom 30 l. dagtursrygsæk, er rygsækken til vandreturen, skolen, arbejdet og alle andre steder hvor du har behov for den. 

Detaljer:
- Bæresystem med god luftcirkulation til ryggen
- Lomme på ydersiden til f.eks. cykelhjelm eller en jakke
- Holder til vandblære
- Regncover medfølger
- Findes også i rød og grøn.

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Salmon 35 er fremstillet i slidstærkt 420D Polyester Ripstop og er udstyret med "NBS" net-bæresytem, hvilket giver god luftcirkulation til ryggen.

"NBS" net-bæresytem er et anatomisk formet bæresystem bygget op omkring en letvægts aluminiumsramme. Herpå er der spændt et 3D-åndbart net ud, som fungerer som rygsækkens kontaktflade til din ryg. Dette gør at der opstår et rum imellem selve nettet og selve rygsækken, hvorved luften let kan cirkulere. Derudover giver systemet en stabil vægtfordeling og føles behagelig at gå med, selv efter længere tid.

Polstringen på net-bæresystemet består af 3D åndbart mesh, hvilket er en fast og åndbar type mesh der reducerer rygsækkens direkte kontakt til din ryg, hvilket betyder at du lettere kan komme af med fugten fra rygen igennem naturlig ventalition af ryggen når du bevæger dig. Denne type mesh er også meget elastisk, allergivenlig og suger ikke fugt.

420D Polyester Ripstop er en let og åndbar syntetisk polyester fiber med Ripstop, hvilket giver en høj styrke og fleksibilitet. Denne type matriale har også en høj modstandsdygtighed over for UV-stråling og Ripstop gør at hvis der sker en skade i matrialet i form af f.eks. en flænge, sker der ikke spredning af flængen. 

Rygsækken er opbygget med et stort hovederum, hvori der let kan pakkes alt hvad man behøver til en enklet overnatning - eller en lang skoledag. Derudover er den udstyret med et mindre rum i toppen og et på forsiden, to side net-lommer samt et praktisk rum til at opbevare sko eller cyklehjelm. 

Der er mulighed for at isætte vandblære og rygsækken er udstyeret med hoftebælte, skulderstroppe og rengcover. Det medfølgende regncover opbevares i bunden af rygsækken i en lille lynlåslomme, så du altid har det med dig og det er hurtigt og let at få udover rygsækken.  

Se flere billeder og detaljer i videoen

Detaljer:

Netlommer i siderne

Holder til vandblære                               

Indbygget regncover             

Reflekterende punkter

Specifikationer:

Type: dagtursrygsæk

Vægt: 1100 g

Størrelse: 30 l

Materiale: 420D Polyester Ripstop / 600D Polyester

8595287041737

Produktinformation

Type
dagtursrygsæk
Størrelse
30 l
Vægt (min. / total)
1100 g

Specifikke referencer

Relaterede produkter