Miage Special

1.199,96 kr.
Antal

Professionel snesko med speciel formet frontdel, der giver denne snesko perfekt fodfæste på is og glider let henover nyfalden sne.

Sneskoen passer til skostørrelser fra 34 til 48 og kan klare en maks belastning på 120 kg. Hvilket gør at den både kan klare vægten af dig og din vandrerygsæk. 

Begrænset antal på lager.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Miage special er den perfekte snesko til vandring i sne med rygsæk på ryggen. Dens store areal fordeler vægten ned på underlaget og giver et godt fodfæste og sikre en let bevægelse henover sneen. Klatrepiggene på undersiden en snesko er med til at give et godt greb på selv på stejle skråninger. Sneskoen kan også let benyttes ved dyb sne, idet det forhøjede design af den forreste del af skoen gør at den glider let over sndækkede overflader. 

Sneskoen er lavet med en ramme i aluminiumlegering med T-formet profil. Sneskoen er praktisk og let at benytte med dens partenterede bindingssystem "Castor Special" med let fodpositionering og "quick-lock" system til at fastgøre foden. Størrelsen tilpasses let ved hælen, hvor det er muligt at udvide bindingen så den let kommer til at passe til din skstørrelse. 

Bindingerne på denne snesko passer til normale EU skostørrelser fra 34 til 48. 

Snesko er ideel til alle typer terræn og typer af sne, og kommer til deres ret i skov og andet terræn hvor sneen ofte er løs og træerne kan stå for tæt til at det er fremkommeligt med ski eller sneen er for dyb til at vandre uden. 

Produceret i Italien

Specifikationer: 

6*2 klatrepigge på undersiden af sneskoen

Vægt: 1,9 kg.

Størrelse: 63,5 x 24 cm. 

Maks belastning: 120 kg.

83031