• -150,00 kr.
Finmark en lille og relativt varme sovepose
  • Finmark en lille og relativt varme sovepose
  • kompressions pose medfølger
  • Fylder minimalt i rygsækken

Finmark XL - 4°C

559,96 kr.
409,96 kr. Spar 150,00 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Finmark er en lille og relativt varme sovepose, der vejer mindre end et kilo og fylder kun 16 x 36 cm i sammenpakket størrelse. Med kompressions pose kan den gøres endnu mindre. 

Detaljer: 
- Vægt 0,9 kg. 
- YKK lynlås med anti-snag
- Perfekt til forår og sommer 
- Kan tåle vask i vaskemaskine

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Troms er indbegrebet af hvad Fjord Nansen står for; Gode produkter til en god pris, uden at det går på kompromis med kvaliteten eller designet. 

Soveposen er fyldt med 'Microfill Super-Therm' hulrumfiber, hvilket er en meget varm og elastisk fiber med lav vægt, takket være sin hulning i fiberen. Hulningen i fibrene gør at fibrene fungerer som isolerende 'lommer', der holder på varmen. Dette betyder at der skal bruges mindre fyld end i en klassisk fibersovepose. 

Soveposen har 2-vejs YKK lynlås med 3 cm bred anti-snag, som hjælper med til at stoffet ikke sætter sig fast i lynlåsen. Langs hele lynlåsen er der en selvlysende stribe, så det bliver lettere at finde lynlåsen i mørke. 

Åbningen af soveposen kan snørers sammen så du kan få soveposen til at passe bedst muligt til dig og dermed undgå varmetab. Inde i selve soveposen er der en 20x20 cm lomme og indersiden af soveposen er lavet af et let og blødt materiale som gør det er behageligt at ligge i soveposen.

Soveposen er testet jf. den europæiske temperatur standart "EN 13537" hvilket betyder den er testet i klimakammer. Yderligere har Fjord Nansen valgt at teste soveposen i en 'vaske test' hvor en sovepose er blevet vasket 10 gange i vaskemaskine, hvor efter den igen er blevet testet i klimakammer, for at se om soveposen efter 10 vaske fortsat holdt samme komfort temperatur. 

Resultatet af vaske testen, var at efter gentagende maskin vaske, har soveposen stadig den samme komfort temperatur og hverken materiale på indersiden eller ydersiden har ændret tykkelse eller elasticitet.
Soveposen passer til personer på op til 195 cm. 


Specifikationer:
 

Type: Fibersovepose, 2 sæsons

Fyld: Microfill Super-Therm

Indermateriale: Polyester Pongee 240T 

Ydermateriale: 100% Polyester 210T Ripstop  

Vægt: 900 g

Størrelse: 225 x 85 x 35

Størrelse nedpakket: 16 x 36 cm

Komfort:

Ekstrem: -10°C

Lav komfort: 4°C (♂) 

Høj komfort: 8°C  (♀)

Max: +24°C

 Temperatur forklaring
 5908221343966

Produktinformation

Type
Fibersovepose, 2 sæsons
Fyld
Microfill Super-Therm
Vægt (min. / total)
900 g
Høj komfort
8°C (♀)
Lav komfort
4°C (♂)
Ekstrem
-10°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter