Dunsovepose Dopy, når du gerne vil have det ekstra varmt
  • Dunsovepose Dopy, når du gerne vil have det ekstra varmt
  • Dunsovepose Dopy, når du gerne vil have det ekstra varmt

Dunsovepose Dopy -25°C

1.999,96 kr.
Antal

Varm og let dunsovepose til selv de mest barske forhold.


Dopy er en dunsovepose med masser af varme, komfort og dun. Soveposen vejer 1690 g. og ud af soveposens vægt består de 750 g. af dun. Dunfyldet består af 90% gåsedun og 10% fjer (650 cui). Soveposen har en komforttemperatur på -17°C for mænd og en komforttemperatur på -9°C for kvinder. 

Soveposen måler kun 38 x 24 cm i sammenpakket størrelse og med den medfølgende kompressions pose kan soveposen gøres endnu mindre og vil passe perfekt ned i en vandrerygsæk. 

Bemærk: Varen er på fjernlager - leveringstid 5 - 10 dage.

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Husky Dopy er en dunsovepose designet til krævende klimaforhold, men kan også bruges til en kold dansk vinter - eller sommernat. 

Alle vores dunsoveposer er fyldt med RDS certificeret dun, hvilket betyder at dun og fjer kommer fra ænder og gæs, der er blevet behandlet godt; kan leve det sunde liv; udtrykke medfødt adfærd og ikke lider af smerte, frygt eller nød.

Dunsoveposen er på indersiden lavede af 420D Tactel Nylon. Et nylonstoff der er behageligt blødt og fluffy, kombineret med at det er designet til at være tilstrækkeligt holdbart til brug i ekspeditions- og vintersoveposer.

Den udvendige del af dunsoveposen er lavede af 30D nylon, som er en syntetiske nylonfiber vævet således at vægten reduceres væsentligt, uden at holdbarheden og åbarheden bliver tilsidesat. Denne type nylon er utrolig slidstærk og perfekt til soveposer der benyttes i kolde temperatuere uden at den mister sin blødhed og robusthed. 

En dunsovepose har ofte en lang levetid og giver høj sovekomfort, så længe du husker at passe på den, undgår den bliver våd og sørger for at udluftet den godt. 

Dopy er udstyret med to-vejs YKK lynlås og praktisk inder- og ydre lomme, samt varmekrave ved hals og skulder der hindrer den varme luft i at forlade soveposen. 

Husky er kendt for at producere kvalitets udstyr, uden at stræbe efter at blive et varemærke, hvilket også betyder at Husky sætter en stor ære i detaljer og funktionalitet. Husky er som nogle af de første begyndt at udstyre mange af deres soveposer med "anti-slip" striber på bagsiden, hvilket sikrer at soveposen ikke så let glider ned af liggeunderlaget, hvis du sover uroligt. 


Dopy er den uundværlige partner på alle ture, når du først har prøvet denne dunsovepose. 

De fleste andre kunder, der har købt denne dunsovepose har også købt et soveposeovertræk, der beskytter soveposen imod vand, hvilket dunsoveposer er meget sårbare overfor.

Detaljer:

Type: Dunsovepose

Fyld: Gåsedun 750 g, 90/10- 650cui

Indermateriale:  420D 240T Tactel Nylon

Ydermateriale: 30D Nylon Tactel

Tilbehør: kompressionspose, anti-slip på bagsiden

Vægt: 1690 g.

Anbefalet maks. højde: 195 cm

Størrelse udfoldet: 85 x 220 cm

Størrelse nedpakket: 38 x 24 cm
 
EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard)

Komfort:

Ekstrem: -25°C

Lav komfort: -17°C (♂)

Høj komfort: -9°C (♀)

 Temperatur forklaring

8592287142884

Produktinformation

Type
Dunsovepose
Fyld
Gåsedun 750 g, 90/10- 650cui
Vægt (min. / total)
1690 g.
Høj komfort
-9°C (♀)
Lav komfort
-17°C (♂)
Ekstrem
-25°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter