Dinis dunsovepose -10°C

1.199,96 kr.
Antal

Husky Dinis er en lille og kompakt prisbillig dunsovepose.

Soveposen er fyldt med 90% gåsedun og 10% fjer, og har en vægt på blot 830 g - herfra består d. 290 g. af dun.

Denne dunsovepose er Huskys svar på en let og kompakt dunsovepose, med dens lave vægt og lille størrelse er den derfor perfekt til at holde dig varm og vil hurtig blive uundværlig på dine rejser.

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Dinis er fyldt med RDS certificeret dun, hvilket betyder at dun og fjer kommer fra ænder og gæs, der er blevet behandlet godt; kan leve det sunde liv; udtrykke medfødt adfærd og ikke lider af smerte, frygt eller nød.

Dunsoveposen er på indersiden lavde med 380T nylon, hvilket er et syntetiske stof som er urlogt slidstærkt og fleksibelt, hvilket effektivt minimer risikoen for skade i stoffet. Samtidig har det meget gode varmeisoleringsegenskaber og tåler derfor lave temperaturer, kombineret med at det er utroligt let og blødt at berør. 

Ydersiden af soveposne er lavet af 30D nylon, som er en syntetiske nylonfiber vævet således at vægten reduceres væsentligt, uden at holdbarheden og åbarheden bliver tilsidesat. Denne type nylon er utrolig slidstærk og perfekt til soveposer der benyttes i kolde temperatuere uden at den mister sin blødhed og robusthed. 

Dinis dunsovepose er udstyret med to-vejs YKK lynlås og praktisk inder- og ydre lomme, samt varmekrave ved hals og skulder der hindrer den varme luft i at forlade soveposen. 

Husky er kendt for at producere kvalitets udstyr, uden at stræbe efter at blive et varemærke, hvilket også betyder at Huskys sætter en stor ære i detaljer og funktionalitet. Husky er som nogle af de første begyndt at udstyre mange af deres sovepoe med "anti-slip" striber på bagsiden, hvilket gør at man nemmere forbliver på sit liggeunderlag.

Dunsoveposen vil også kunne anvendes ved koldere temperatuere, hvis den kombineres med en lagenpose - Vandregrej anbefalder enten en klassisk lagenpose i bomuld eller for optimal komfort en lagenpose i silke.

De fleste andre kunder, der har købt denne dunsovepose har også købt et soveposeovertræk, der bestkytter soveposen imod vand, hvilket dunsoveposer er meget sårbar overfor, samtidige øger den varmekomforten i soveposen.

Detaljer: 

Fyld: 290 g. gåsedun 90/10- 700cuin

Indermateriale: 380T Nylon

Ydermateriale: 20D Nylon Tactel

Tilbehør: kompressionspose, anti-slip på bagsiden

Vægt: 830 g

Anbefalet maks. højde: 190 cm

Størrelse nedpakket: 40 x 16 cm

Størrelse udfoldet: 85 x 215 cm 

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard)

Komfort:

Ekstrem: -10°C

Lav komfort: -2°C (♂)

Høj komfort: +4 °C (♀)
 
 Temperatur forklaring

8592287008388

Produktinformation

Type
Dunsovepose
Fyld
290 g. gåsedun 90/10- 700cuin
Vægt (min. / total)
830 g
Høj komfort
+4 °C (♀)
Lav komfort
-2°C (♂)
Ekstrem
-10°C

Specifikke referencer