Husky Ladies Majesty pink -10 °C

639,96 kr.
Antal

Husky Ladies fibersovepose er en sovepose designet til kvinder. 

Soveposen er designet til at passe til kvindens figur og er ekstra forret ved fødderne, hvilket gør denne sovepose perfekt til alle, som har svært ved at holde varmen når de sover ude.

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Ladies fibersovepose er fyldt med en allergivenlige syntetisk polyester hul-fiber, overtrukket med et lag af silikone. Denne kombination gør at soveposen har gode isolerende engenskaber og silikone-belægningen gør at fibrerne ikke absorberer fugt.

Indersiden er lavet af Soft Nylon, som er et behagelige blødt, let og åndbart syntetisk materiale, som har en god slidstyrke og fleksibilitet. Soft Nylon er velegnet til de lave temperaturer, fordi det har gode varme-isolerende egenskaber.

Ydersiden af soveposen er lavet af et meget blødt, let og åndbart nylon, som samtidig giver god slidstyrke og fleksibilitet. Materialet er vandafvisende og er også egnet til lave temperaturer, da det har gode varmeisoleringsegenskaber.

Soveposen føles behagelig og blød at røre ved og giver en god varmefornnemlse når du ligger i den. Der er varmekrave ved skulderne i soveposen, så varmeudslip minimeres og en lomme på ydersiden at soveposen til små fornødenheder. Soveposen leveres i en krompressionspose med remme, så den let kan komprimeres og pakkes ned i en rygsæk. 

Hvis du gerne vil være helt sikker på ikke at komme til at fryse og desuden vil kunne anvende din sovepose ved koldere temperaturer, kan du med fordel kombinere denne sovepose med en lagenpose.

Vandregrej anbefaler enten en klassisk lagenpose i bomuld eller for optimal komfort en lagenpose i silke.

Detaljer: 

Type: Fibersovepose

Fyld: 2 x 180 g/m2 Hollowfibre

Opbygning: Dobbeltslag konstruktion

Indermateriale: Soft Nylon

Ydermateriale: 70D 190T Nylon Taffeta

Tilbehør: kompressionspose

Vægt: 1760 g

Anbefalet maks. højde: 175 cm

Pakket: 36 x 21 cm

Udfoldet: 85 x 200 cm

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard)


Komfort
:

Ekstrem: -10°C

Lav komfort: -4°C (♂)

Høj komfort: +1°C (♀)
 
 Temperatur forklaring

8592287111323

Produktinformation

Type
Fibersovepose, 3 sæsons
Fyld
2 x 180 g/m2 Hollowfibre
Vægt (min. / total)
1760 g
Høj komfort
+1°C (♀)
Lav komfort
-4°C (♂)
Ekstrem
-10°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter