Enjoy -18°C

879,96 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Husky Enjoy

- Soveposen du vil have med når det er rigtig koldt!

Denne fibersovepose er et billigere alternativ til dunsoveposen, idet den er fyldt med 480 g. eXtherm-Pro Hollowfibre, som har mange af de samme egenskaber som dunfjer. Soveposen er ekstrem testet til -26°C.

Enjoy er derfor velegnet til brug hele året og vil kunne holde dig varm selv i de koldeste nætter.

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Husky Enjoy

Fibersoveposesn er fyldt med Invista Qualofill, hvilket er en syntetisk fiber som er specielt designet til fiber-/vintersoveposer. Egenskaben ved disse fibrene er at de holder godt på varmen og deres hulninger gør at de bevarer luften som et isolerende lag, hvilket giver en lav vægt i forhold til andre fibre, høj åndbarhed og lang levetid og kun lidt vedligeholdelse. Invista Qualofill fibre, bibeholder også deres varmeegenskab selvom de bliver våde. 

Vedligeholdelse af en fibersovepose består oftest i blot at udlufte den godt og holde den fri for mudder, sne og regn. 

Selve soveposen er på indersiden lavet af Soft Nylon, som er et behagelige blødt, let og åndbart syntetisk materiale, som har en god slidstyrke og fleksibilitet. Soft Nylon er velegnet til lave temperaturer, fordi det har gode varme-isolerings egenskaber.

Ydersiden af soveposen er lavet af Tactel Nylon med Ripstop. Nylonstoffet gør at det er behageligt blødt og fluffy kombineret med at det er designet til at være tilstrækkeligt holdbart til brug i ekspeditios / vintersoveposer. 

Soveposen er udstyret med en tætlukkende krave ved hovedet, som sikrer et minimalt varme udslip, uden at stramme omkring hovedet. Derudover har soveposen små praktiske lommer på inder - og ydersiden, perfekt til opbervaring af f.eks. pandelampe eller ekstra sokker.

Husky er kendt for at producere kvalitets udstyr, uden at stræbe efter at blive et varemærke, hvilket også betyder at Husky sætter en stor ære i detaljer og funktionalitet. Dette kommer til udtryk ved de fleste af deres soveposer som er udstyret med "anti-slip" striber på bagsiden, hvilket gør at man nemmere forbliver på sit liggeunderlag.

Detaljer:

Type: Fibersovepose, vintersovepose

Fyld: 2 x 240 g/m2 Invista QualloFil

Opbygning: dobbeltlags konstruktion

Indermateriale: Soft Nylon

Ydermateriale: 40D 240T Tactel RipStop Nylon

Tilbehør: kompressionspose

Vægt: 2150 g

Anbefalet maks. højde: 195 cm

Nedpakket størrelse: 39 x 25 cm

Udfoldet størrelse: 85 x 220 cm

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard)

Komfort:

Ekstrem: -26°C

Lav komfort: -18°C (♂)

Høj komfort: -10
°C (♀)

 Temperatur forklaring

8592287008425

Produktinformation

Type
Fibersovepose, vintersovepose
Fyld
2 x 240 g/m2 Invista QualloFil
Vægt (min. / total)
2150 g
Høj komfort
-10°C (♀)
Lav komfort
-18°C (♂)
Ekstrem
-26°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter