Husky Junior Army 0°C

399,96 kr.
Antal

Husky Junior Army, er en mindre udgave af en klassisk vintersovepose - Husky Army. Soveposen er den ideelle sovepose til børn til det aktive barn, som skal på camping, spejderlejr eller bare gerne vil sove i naturen. 

Soveposen er varm nok til at fungere som en 3 sæsons sovepose, og vil være perfekt til overnatning i f.eks. en spejderhytte hele året. Der er lynlås hele vejen ned langs den ene side af soveposen, hvilket gør det let at komme ind og ud af soveposen, uden at skulle lave for mange akrobatiske kunstner.

Soveposen er lavet ud fra Huskys vision om, at deres udstyr ikke skal være en unødvendig dyr mærkevare, men skal være funktionel, i en god kvalitet og til en god pris. 

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Husky Junior Army er en mumie sovepose, som er lavet efter velafprøvede principper og med stort fokus på kvalitet og holdbart design.

Soveposen er fyldt med 2 x 185 g/m2 Hollowfiber hvilket giver en god isolationsevne, samtidig med at vægten på soveposen holdes nede. Hollowfibre er en hul syntetisk polyester fiber, som er overtrukket med et lag af silikone. Denne kombination gør at soveposen har gode isolerende egenskaber og silikone-belægningen gør at fibrene ikke absorberer fugt og de er desuden meget allergivenlige.

Ydersiden af soveposen er lavet af slidstærk 210T Ripstop polyester, hvilket er en kraftigt type af polyester med god slidstyrke, men som stadig føles blød at røre ved.

Udover en praktisk lomme på indersiden, er soveposen udstyret med en krave ved hovedet, som gør at soveposen slutter tæt omkring personen, og dermed mindsker varmetab.

Specifikationer: 

Type: 3 sæsons sovepose

Fyld: 2 x 185 g/m2 Hollowfiber

Indermateriale: Soft Nylon

Ydermateriale: 185T Polyeste

Tilbehør: kompressionspose

Vægt: 1450 g.

Anbefalet maks. højde: 160 cm

Størrelse nedpakket: 40 x 25 cm

Størrelse udfoldet: 85 x 190 cm

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard)

Komfort:

Ekstrem: -10°C

Lav komfort: -5°C (♂)

Høj komfort: 0 °C (♀)

 Temperatur forklaring

8592287124620

Produkt information

Type
3 sæsons sovepose
Fyld
2 x 185 g/m2 Hollowfibr
Vægt (min. / total)
1450 g
Høj komfort
0 °C (♀)
Lav komfort
-5 °C (♂)
Ekstrem
-10°C

Relaterede produkter