Nightec Lite Pro 600 - 4°C

1.039,96 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Nightec Lite Pro er en lille, let og hårdfør 3-sæsons fibersovepose fra Ferrino.

Soveposen er fyldt med "shingle construction" microfibre, hviler betyder soveposen fylder mindre end klassiske fibersoveposer og denne sovepose, vil derfor give dig fordelen af den varme, billige og vedligeholdelsesfri microfibre, samtidig med at soveposen sammenpaket størrelse minder om en dunsoveposes. 

Soveposen har en vægt på 1,4 kg. hvoraf de 740 g. består af microfibre. 

Detaljer: 

Type: Fibersovepose

Fyld: Microfibre 740 g

Indermateriale: 100% Polyester 190T / 190T

Ydermateriale: 90% Nylon 310T 40D 

Diamond Ripstop 10% Polyester 190T 

Vægt: 1,4 kg

Størrelse: 220 x 80 x 55 cm

Størrelse nedpakket: 18 x 38 cm

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Nightec Lite Pro 600 er fremstillet med forskudte syninger, så sømmene mellem inder- og yderlagerne af soveposen ikke kommer i kontakt med hinanden, dette betyder at varmetabet minimeres.

Ydersiden af soveposen er lavet af kraftigt, men let, 40D ripstop nylon, hvilket gør soveposen meget holdbar og giver den en lang levetid. Indersiden består af let og blødt polyester, der giver en god komfort og gør soveposen behagelig og blød at ligge i.

Microfibrene i soveposen består af en kombination af 2D og 3D microfibre, som giver en fremragende blødhed og varme, der let modsvare det man oplever med dunsoveposer. Udover blødhed, giver mircofibrene en fremragende elasticitet og termisk komfort, der også beholder sin varmekapacitet hvis den bliver fugtig eller komprimeret. Denne kombination af 2D og 3D fibre er en af ​​de mest avancerede menneskeskabte fibre.

Soveposen er udstyret med 'Dual-zip' lynlåse hvilket gør den kan åbnes i begge ender, dette gør det let at temperaturregulere i soveposen. Langs lynlåsen er der "anti-snag" tape, der sikrer at lynlåsen ikke sætter sig fast i soveposen og dermed gør det besværligt at lyne op og ned. 

Husk at du med fordel kan benytte en lagnpose af enten silke eller bomuld, for at øge varmekomforten og hygiejnen i soveposen. 


Komfort:

Ekstrem: -21°C

Lav komfort: -4°C (♂)

Høj komfort: +1°C (♀)

Max: +18°C

 Temperatur forklaring

8014044872174

Produktinformation

Type
Fibersovepose
Fyld
Microfibre
Vægt (min. / total)
1,4 kg
Høj komfort
+1°C (♀)
Lav komfort
-4°C (♂)
Ekstrem
-21°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter