Finisterre 40 Lady - Vandrerygsæk

679,97 kr.
Antal

Finisterre 40 lady er den ideelle rummelige vandrerygsæk til kvinder der holder af vandring og vandreture. Rygsækken er især velegnet til vandring om sommeren og i varme kilmaer, hvilket gør den til det perfekte valg til f.eks. Caminoen eller Hærvejen.

Rygsækken er udstyret med "Dry Net System", som giver god ventilation af ryggen.  


Varen er på fjernlager. Leveringstiden er 5-10 hverdage.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Finisterre er udstyret med et bæresystem som består af et D.N.S Dry Net System, hvor ryggen ikke har direkte kontakt med selve rygsækken, men med et net som er spændt ud mellem to aluminiumsskiner som er fastgjort i hver side af rygsækken. Dette giver en god luftcirkulation til ryggen, ved hele tiden at have en luftlomme imellem ryggen og rygsækken. Udformingen med de to aluminiumsskiner sikrer også en god og stabil fordeling af vægten. 

Rygsækken består af et stort hovedrum med adgang fra toppen og bunden. Toppen af rygsækken inholder et rum, med en mindre lomme med lynlås inde i. Hoftebælte og skulderstropper består af super-åndbar og hurtig tilpassende cellmesh, hvilket gør at rygsækken hurtig kommer til at sidde godt. På den ene side af hoftebæltet er der en praktisk lomme og både hoftebælte og brystspænende er let jursterbare. Brystspændet kan højdejursteres så du let kan få den til at sidde så den passer til dig. 

Hoftebæltet er ekstra polsteret og udformet til at passe bedre til kvinders hofter, idet normale hoftebælter ofte kan virke for "klodset" og svære at få til at sidde godt hvis de både skal passe til mænd og kvinder, men det problem har Ferrino afhjulpet med denne her vandrerygsæk. Hoftetbæltet er udstyret med en stor lomme på side af bæltet, hvilket gør det let at have alt fra mobil til penge og personlige pleje ved hånden. 

På ydersiden af rygsækken er der flere holder til udstyr, f.eks. vandrestave og på begge sider af rygsækken er der kompressionsremme. Der medfølger regncover til rygsækken, som sidder i bunden af rygsækken, hvilket gør det let og praktsik at få regncoveret hurtigt udover rygsækken. Det er også muligt at påføre regncoveret på rygsækken, mens du stadig har den på ryggen, hvis du får hjælp af en anden person. Der er mulighed for at sætte vandblære i rygsækken. 

Finisterre er lavet af lammineret Supertex®, som er et ekstremt slidstærkt stof som er ideelt til vandrerygsække, da det kan modstå gentagne slid og belastning. 

Finisterre 40 Lady er det perfekte valg som dagstursrygsæk eller som vandrerygsæk til mellemlange vandreture, hvor du har mindre oppakning med, men stadig skal have plads til mad, vand og personligt udstyr. 

Specifikationer: 

Type: Vandrerygsæk, dagtursrygsæk

Vægt (min./maks.): 1,65 kg.

Størrelse: 40 ltr.

Størrelse: 65x37x26 cm

Materiale: Diamond HD • Supertex® • Hypalon® forstærket

75575

Produkt information

Type
Vandrerygsæk, dagtursrygsæk
Størrelse
40 ltr.
Vægt (min. / total)
1,65 kg

Relaterede produkter