• På tilbud!

Transalp 60 Vandrerygsæk - Lady

959,96 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

20% rabat Black Week

Slidstærk vandrerygsæk designet til kvinder. 

Transalp 60 lady vandrerygsæk er Ferrinos svar på en alsidig vandrerygsæk til kvinder.

Detaljer: 
- Hoftebælte og skulderstropper tilpasset den kvindelige figur
- Meget let justerbart bæressytem
- Rygsækken passer til både høje og lave personer
- Regncover medfølger

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Transalp 60 lady er en del af Ferrinos serie af vandrerygsække med D.E.A bæresystem, som er et let jursterbart og simpelt system hvor skulderdelen af bæresystemet let flyttes op og ned langs to aluminiumsskinner, som sidder i selve ryggen af rygsækken. Dette er vist her nedeunder på billedet til venstre.

De gode muligheder for jurstering er blevet gjort endnu lettere, ved at Ferrino har angivet på rygsækken størrelserne S til XL, hvorved du ud fra nedenstående billede til højre, let kan måle din ryglængde og derefter tilpasse ryglænden på din nye vandrerygsæk. 

Transalp vandrerygsæk findes også i en 80 l. udgave. Se den her

Bærestystemet giver en god vægtfordeling grundet de to aluminiumsskinner og består derudover af et solidt hoftebælte og brystspænde. 

Hoftebæltet og selve skulderstropperne er her hvor Ferrinos fokus på den kvindelig kropsform virkeligt kommer til udtryk.

Hoftebæltet er udformet og polstret så det passer bedre til den kvindelig kropsform med mere markante hofter og skulderstropperne er ligeledes udformet og polstret så de giver bedre komfort ved brug, end en klassisk rygsæk.

På hver side af hoftebæltet er der en stor lomme, hvilket gør det let at have alt fra mobil til penge og personlig pleje lige ved hånden, uden at skulle afsætte rygsækken. 

Opbygning af rygsækken:
Rygsækken har et stort hovedrum, som kan opdeles i et stort rum og et mindre rum i bunden. Selve hovedrummet på rygsækken kan tilgås både fra troppen og fra forsiden af rygsækken, hvilket gør det let at få din bagage ind og ud af rygsækken uden at skulle hive al bagagen ud af den.

Den nedereste del af hovederummet, kan tilgåes fra bunden af rygsækken og har godt plads til at kunne rumme f.eks. sovepose eller liggeunderlag. 

Rygsækken har derudover en række praktiske lommer. Der er lommer på hver side at hoftebæltet, stor lomme i toppen af rygsækken og en lomme på forsiden af rygsækken, samt en stor lomme på hver side af rygsækken. I bunden af rygsækken sidder et indbygget regncover, hvilket gør det let at få det udover rygsækken. 

Det er udtag til vandblære i toppen af rygsækken og stor holder til vandblæren i hovedrummet. 

Materiale:
Rygsækken er fremstillet af en kombination af 'Jacquard Weave 500D' som er en type polyesterfiber stof der er modstandsdygtig over for slitage og 'Supertex' som er særligt ved at være et ekstremt slidstærkt matriale som er ideel til rygsække, der skal modstå gentagne belastninger over tid.

Derudover er al tekstilet der er anvendt i rygsækken, behandlet med en flænge og ridsfast laminering. 

Specifikationer: 

Type: vandrerygsæk

Vægt: 2,35 kg.

Størrelse: 60 l.

Størrelse (cm): 74x44x34 cm

Materiale: Jacquard Weave 500D •
Supertex® • Reinforcements
in Reinforced Laminated Fabric

Bæresystem: D.E.A

8014044936265

Produktinformation

Type
vandrerygsæk
Størrelse
60 l.
Vægt (min. / total)
2,35 kg

Specifikke referencer

Relaterede produkter