• På tilbud!

Radical 80+10 - Vandrerygsæk

2.079,96 kr.
Antal

Radical 80 fra Ferrino er en af de letteste vandrerygsække på markedet, med en vægt på kun 930 g.


Nytænkning og invoativt materialevalg er Radicals kendetegn. 

Rygsækken er fremstillet i Italien under strænge kvalitetskrav og der ydes derfor 3 års garanti på skader i materialet på rygsækken og håndværksmæssig kvalitet.  


 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Radical 80 er fremtillet af transparant Cubic tech materiale som er et sjældent syn, og Ferrino er de første på markedet med en så let vandrerygsæk på 80 l. Da det gennemsigtige materiale samtidig er mere slidstærkt end stål, og lettere end nylon og polyester, så der er god grund til at overveje denne vandrerygsæk som din nye rygsæk. 

Cubic tech' som rygsækken er lavet af, er udviklet af firmaet DSM Dyneema og er særligt ved at have en høj slidstyrke, og samtidig være 30% lettere end nylon og polyester. Det transparent materiale, giver rygsækken sit særlige udseende, men gør det også let at se hvor, hvad er pakket i rygsækken.

Rygsækken består af et stort hovederum som let tilgåes fra både toppen og bunden, hvorved det er let at pakken rygsækken og få ting ud af den, uden at skulle tømme den helt. Toppen af hovederummet åbens og lukkes med hjælp af et klassisk snørresystem og åbningen i buden er udstyret med en YKK lynlås.

Låget af rygsækken består af to lommer og selve låget holdes på plads ved hjælp af en simpel og praktisk krog som gør det let at åbne og lukke rygsækken, uden at skulle bruge spænder. 

Derudover er der en lille lomme på hoftetbæltet og der er holder til udstyr på bagsiden af rygsækken. Der er kompressionsremme på begge sider af rygsækken og ellers er rygsækken lavet i enkle design uden for mange overflødige remme. 

Hoftebæltet og skulderstropperne er fremstillet i ergonomisk og komfortabel åndbart mesh, hvilket giver en god fornemmelse af rygsækken ved brug og sikrer at den sidder godt ind til ryggen og giver optimal vægtfordeling. 

Bæresystemet på Radical består af et A.C.T bæresystem, hvilket er et super åndbart mesh stof i ergonomisk udforming. Bagpanelet er understøttet af et aftagelig panel med intern støtte for bedre vægtfordeling og stabilitet.

Ryggen på rygsækken kan ikke jursterres i længden, da dette vil gøre rygsækken for tung, men dens opbygning gør at den alligevel let kan komme til at sidde godt på de fleste personer. 

Vandregrej har haft den glæde af have Outsite.org til at teste en af vores Radical 80 vandrerygsække og det er komemt følgende kommentar ud af:

"- Lav vægt (930 gram)
- Gennemsigtig, så du let kan finde dit grej
- Åbning i bunden
- Fastspændingsmuligheder på siden og foran
- Virker solid og slidstærk
- Sidder godt, selv på en “lille” person på 168 cm 

Du kan også læse hele testen her

Radical 80 vandreygsæk kan bruges til alle type aktiviteter, hvilket bjergbestigeren Carlo Cimenti fra Italien har bevist. Carlo har besteget alle toppe på over 7000 m. i Tian Shan bjergkæden, og anbefaler Radical til alle som ønsker en solid og let rygsæk.

Du kan se mere om Carlo og hans erfaring her: Radical 80 er endel af Ferrinos Highlab-serie som er kendetegnet ved nytænkning, nye teknologier og gennemafprøvede produkter.

Hvad er Highlab?:

Highlab er Ferrinos hjerteblod og kendetegn. Det er en serie af helt unikke produkter, som udvikles med fokus på inovation, matrialer og design. 

Alle produkter i Highlab-serien er udviklet og testet gentagende gange på Ferrinos testcenter 'Quintino Sella Refuge' på Monte Rosa 3585 m.o.h. Hvor produktenre udvikles og afprøves i samarbejde med førende ekspter, som f.esk. bjergbestiger, redningsmandskab og friluftseksperter. 

Radical er fra ide til færdig produkt blevet udviklet gennem mange stadier, fra design til test af matrialer, praktiske test, test produktion og afsluttende produkttest. 

Alle produkter der er godkendt efter Ferrinos Highlab standarder garanter maskimal ydeevne - selv i de hårdeste klimaer.

Specifikationer: 

Type: Ekspeditionsrygsæk, letvægtsrygsæk, vandrerygsæk,

Vægt: 930 g

Størrelse: 80 + 10 l.

Materiale: Cubic Tech CTF3 ultralet materiale i stærkt DSM Dyneema®.
Nylon 50 D Dot Dobby Ripstop og Hypalon® forstærkning.

Bæresystem: A.C.T bæresystem.

8014044912566

Produktinformation

Type
letvægtsrygsæk, vandrerygsæk
Størrelse
80 + 10 l.
Vægt (min. / total)
930 g.

Specifikke referencer

Relaterede produkter