• På tilbud!
Letvægts telt med nem indgang

Sawaj Ultra 2

1.596,76 kr.
Antal

Sawaj Ultra 2- på lager igen

er letvægtsteltet der følger dig hele vejen, uden at din vandrerygsæk eller cykeltaske føles for tung. 

Teltet har en maks. vægt på 1,89 kg samtidig med der er siddehøjde i inderteltet. Teltet egner sig perfekt til vandre- eller cykelture, hvor både vægten og pladsen har betydning uden det skal koste på komforten, når man bruger teltet.

Detaljer:

- vægt under 1,9 kg.

- Vandsøjletryk oversejl 3.000 mm

- god plads til udstyr

Varen er på fjernlager. Levering 5 - 10 hverdage. 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Sawaj Ultra er opbygget som en 2 lags letvægttelt, med et indertelt og et oversejl. Ligesom alle andre letvægttelt bryder Sawaj Ultra på begrænset rummelighed i inderteltet, men fordelen ved Sawaj Ultra er at der bedre mulighed for at sidde helt oprejst flere steder i inderteltet, hvilket gør det lettere at tage tøj på og pakke rygsækken, end i et klassiske letvægttelt. 

Inde i selve teltet, er der gode mulighed for at opbevare udstyr da der både er opbevarings lommer i siderne og et opbevarings net i toppen af teltet. Der er to åbninger til ventilation, som gør at det er let at udluftet teltet og undgå kondens. 

Inderteltet er fremstillet af 20D Nylon Ripstop og mesh-myggenet. 20 D nylon er en meget let og åndbar syntetisk fiber, med høj fleksibilitet og styrke. Nylon er forstærket med Ripstop, hvilket gør, at opståede flænger ikke spreder sig i materialet. Bunden af teltet består Polyurethan, som er belagt med en permanent imprægnering, som gør at bunden har et vandsøjletryk på 8000 mm/cm². Alle sømme i bunden og den nedre del af indertelt er tapede for bedst mulig holdbarhed. 

Oversejlet er lavet af  20 D 360 T Nylon Ripstop, hvilket er en kraftig vævet nylon, som derved har højre styrke og fleksibilitet. Oversejlet er ligeledes forstærket med Ripstop og belagt med en silikone belægning, for sikre at materialet er vandtæt. Silikone belægningen sikrer også mod UV-lys og giver en varmeisolerende egenskab til teltet. Oversejlet har et vandsøjletryk på 3000 mm/cm². 

Teltet leveres med stænger lavet i let vægts duralumin og letvægtpløkker.


Afhængig af turens længde og hvor meget bagage man medbringer, har vi hos Vandregrej erfaret at den ekstra vægt ved at anvende et telt med plads til en person ekstra end det antal man skal være i det, ofte er godt givet ud i forhold til rummelighed og mulighed for at sove og opbevare bagage uden problemer. 

Huskys vision er at man ikke skal betale for navnet, men for kvaliteten hvad end du køber et letvægttelt, vandrerygsæk eller noget helt tredje.  

Detaljer:

Letvægttelt

Reparations sæt 

Kompressions pose            

UV beskyttende


Specifikationer: 

Størrelse (b x l x h): 115 x 280 x 120 cm

Antal person: 1 - 2 personer. 

Komprimeret størrelse: 42 × 14 cm

Vægt (min. / total): 1,6 kg / 1,89 kg

Konstruktion: Dobbelt lags telt.

Oversejl: 20 D Nylon Ripstop, med silikone belægning.

Indertelt:  Åndbar nylon 20 D Ripstop.

Vandsøjletryk oversejl: 3000 mm/cm² med silikone belægning

Vandsøjletryk bund: 8000 mm/cm², tapede sømme

Stænger: Duralumin stænger ø 8,5 mm. 

8592287024937

Produktinformation

Type
Letvægtstelt
Farve
Mørkegrøn
Dimension (b x l x h)
115 x 280 x 120 cm
Komprimeret størrelse
42 × 14 cm
Vægt (min. / total)
1,6 kg / 1,89 kg
Vandsøjletryk oversejl
3000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
8000 mm/cm²

Specifikke referencer