Lightent 3

1.999,96 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Lightent 3 er et kompakt og let 3 personers letvægtstelt. Det er hurtigt at sætte op og er perfekt til vandring eller cykelture. 

Detaljer:
- Vægt: 2,48 kg (maks vægt)
- Fylder kun 18x41 cm
- Siddehøjde i teltet
- Tapede syninger der sikrer vandtæthed
Udluftningskanaler i begge ender af teltet 

Varen er på fjernlager. Levering 5 - 10 hverdage. 

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Lightent 3 er det største af teltene i Ferrinos serie af letvægtstelte og passer perfekt til 2-3 personer. Teltet er skabt med fokus på at det skal være let, have siddehøjde inde i teltet og være indbegrebet af godt håndværk og design. 

Teltet opsættes ved hjælp af 2 stk. 'shock-corded' aluminiumsstænger, der har høj fleksibilitet og brudstyrke. Stængernre sættes i inderteltet, hvorved interteltet kan benyttes selvstændigt på varme sommernætter til at holde myg og andet på afstand. Oversejlet lægges udover inderteltet og sættes fast til indertelt samt sikres med pløkker. 

Teltet er fremstillet som et dobbeltlags telt med indertelt og oversejl. Inderteltet er fremstillet i myggenet og med vandtæt polyester i bunden. Oversejlet er lavet af Ripstop polyester, med tapede syninger. Ripstop gør teltet modstandsdygtigt mod skader i form af flænger og lignende. Oversejlet på teltet har et vandsøjletryk på 3000 mm/cm² og bunden har et vandsøjletryk på 3000 mm/cm².

Et telt med et vandsøjletryk på 1500 mm/cm² anses for at være vandtæt, hvorved Lightent 3 med sine 3000 mm/cm² vil kunne klare en del regn. 

Teltet har to indgange, hvilket gør det let at komme ind og ud af teltet, når man er flere personer i det. De to indgange giver god mulighed for at lufte godt ud i teltet, hvilket både teltet og soveposerne har godt af. Der er et lille apsis ved hver af de to indgange, hvilket gør det muligt at have støvler stående i tørvejr. 

Teltet er behandlet med brandhæmmende belægning, som betyder at teltet har sværere ved at antænde. Vandregrej opfordrer dog til at man altid er påpasselig med åben ild omkring telte. 

Dette letvægtstelt vil blive din bedste ven, hvad end du er 1, 2 eller 3 personer afsted på tur. Hvis teltet benyttes af 2 personer, vil hver person kun skulle bære minimal vægt fra teltet, kombineret med at teltet har en størrelse der gør at der både er god plads til bagage og at et længerevarende ophold i teltet på en regnvejrsdag, ikke vil føles indeklemt.

Teltet kommer med et reparationssæt til små nødreparationer i tilfælde af skader.

Når teltet er pakket sammen, opbevares stænger i en lomme på ydersiden af kompressionsposen, så de er lette at komme til og gør det letter at få selve teltet pakket ned i pakposen. 

Hvis du har brug for hjælp til at opsætte dit letvægtstelt fra Ferrino, skal du bare scanne den QR-kode som er påtrykt på pakposen til teltet og følge videoen. 

Specifikationer: 

Type: Letvægtstelt

Størrelse (b x l x h): 260 × 235 × 120 cm 

Antal personer: 2-3 personer. 

Komprimeret størrelse: 18 × 41 cm

Vægt (min. / total): 2,28 kg / 2,48 kg

Konstruktion: dobbeltlags telt.

Oversejl: Ripstop polyester

Indertelt: Myggenet og vandtæt polyester

Vandsøjletryk oversejl: 3000 mm/cm². 

Vandsøjletryk bund: 3000 mm/cm².

Stænger: 'shock-corded' aluminiumsstænger. 

8014044942181

Produktinformation

Type
Letvægtstelt
Farve
Grøn
Dimension (b x l x h)
260 × 235 × 120 cm
Komprimeret størrelse
18 × 41 cm
Vægt (min. / total)
2,28 kg / 2,48 kg
Vandsøjletryk oversejl
3000 mm/cm²
Vandsøjletryk bund
3000 mm/cm²

Specifikke referencer

Relaterede produkter