• -200,00 kr.
vintersovepose
  • vintersovepose
  • vintersovepose
  • vintersovepose
  • vintersovepose

Ladies Motion -6°C

959,96 kr.
759,96 kr. Spar 200,00 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Ladies Motion - sovepose til dig med kolde fødder, men med et varmt hjerte for at sove ude. 

Soveposen er udformet til at passe særlig godt til kvinder, og det der gør den perfekt er et ekstra lag af isolering ved fødderne og brystkassen, som giver en god varmekomfort.

Detaljer:

Type: Fibersovepose, vintersovepose

Opbygning: dobbeltlags konstruktion

Indermateriale: Soft Nylon

Ydermateriale: 44D 235T Tactel Nylon Ripstopn

Vægt: 1950 g

Anbefalet maks. højde: 185 cm

Nedpakket størrelse: 36 x 24 cm

Udfoldet størrelse: 85 x 210 cm

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard)

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Ladies Motion er udstyret med en tætlukkende krave ved hovedet, som sikrer et minimalt varme udslip, uden at stramme omkring hovedet. Derudover har soveposen små praktiske lommer på inder - og ydersiden, perfekt til opbervaring af f.eks. pandelampe eller ekstra sokker.

Soveposen er fyldt med Invista Qualofill, hvilket er en syntetisk fiber som er specielt designet til vinter-/fibersoveposer. Egenskaben ved fibrene er at de holder godt på varmen, også i våd tilstand, og deres hulninger gør at de bevarer luften som et isolerende lag indeni, hvilket giver en lav vægt i forhold til andre fibre, høj åndbarhed og lang levetid med kun lidt vedligeholdelse. 

Vedligeholdelse af en denne type sovepose består oftest i blot at udlufte den godt og holde den fri for mudder, sne og regn. 

Selve soveposen er på indersiden lavet af Soft Nylon, som er et behagelige blødt, let og åndbart syntetisk materiale, som har en god slidstyrke og fleksibilitet. Soft Nylon er velegnet til lave temperaturer, fordi det har gode varme-isolerings egenskaber.

Ydersiden af soveposen er lavet af Tactel Nylon med Ripstop. Nylonstoffet gør at det er behageligt blødt og fluffy kombineret med at det er designet til at være tilstrækkeligt holdbart til brug i ekspeditios og vintersoveposer. 

Husky er kendt for at producere kvalitets udstyr, uden at stræbe efter at blive et varemærke, hvilket også betyder at Husky sætter en stor ære i detaljer og funktionalitet. Husky er som nogle af de første begyndt at udstyre mange af deres sovepoe med "anti-slip" striber på bagsiden, hvilket gør at man nemmere forbliver på sit liggeunderlag.

Hvis du ønsker en endnu bedre varme komfort, samt sikre god hygiejne, kan du med fordel anvende en lagenpose - Vandregrej anbefaler enten en klassisk lagenpose i bomuld eller for optimal komfort en lagenpose i slike.

Soveposen er velegnet til brug hele året og vil kunne holde dig varm selv i de koldeste nætter.

Komfort:

Ekstrem: -20°C

Lav komfort: -12°C (♂)

Høj komfort: -6°C (♀)

 Temperatur forklaring

8592287008456

Produktinformation

Type
Fibersovepose, vintersovepose
Fyld
2 x 190 g/m2 + 1 x 190 g/m2 Invista Qualofill
Vægt (min. / total)
1950 g
Høj komfort
-6°C (♀)
Lav komfort
-12°C (♂)
Ekstrem
-20°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter