Proud fibersovepose

Proud -20°C

1.279,96 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

Selv den koldeste nat, kan blive varm! 

Proud er en af de varmeste vintersovepose fra Husky og er udviklet til at kunne holde dig varm hvor end du tager hen. Soveposen er perfekt til dig som enten skal afsted på en vinterekspedition eller til dig, som bare ønsker at holde varmen når du sover ude. 

Proud har en komfort temperatur for kvinder på -13 °C og for mænd på -20°C. 

Detaljer:

Type: Fibersovepose, vintersovepose

Fyld: 2 x 210 g/m2 Invista Qualofill + 1 x 120 g/m2 3D-LiteFill

Indermateriale: 40D 160T Soft Nylon

Ydermateriale: 20D 180T Tactel Nylon Ripstop

Tilbehør: kompressions pose og anti-slip på bagsiden

Vægt: 2250 g

Anbefalet maks. højde: 190 cm

Pakket: 40 x 26 cm

EN 13537 certificeret (europæiske temperatur standard

 

30 dages retur ret

 

levering 1-3 hverdage

Proud fibersovepose er fyldt med en bladning af Invista Qualofill og 3D-LiteFill.
Invista Qualofill er en syntetisk fiber som er specielt designet til 4 sæsons fibersoveposer. Egenskaben ved fibrene er at de holder godt på varmen, også i våd tilstand, og deres hulninger gør at de bevarer luften som et isolerende lag indeni, hvilket giver en lav vægt i forhold til andre fibre, høj åndbarhed og lang levetid med lidt vedligeholdelse. 

3D-LiteFill er en kombination af hule 3D-fibre og mikrofibre, hvilket i kombination med Invista Qualofill giver en fremragende termisk komfort, uden at vægten øges. Derudover har 3D-LiteFill en god vandtæthed og er meget velegnet til folk med allergi. 

Selve soveposen er på indersiden lavet af Soft Nylon, som er et behagelige blødt, let og åndbart syntetisk materiale, som har en god slidstyrke og fleksibilitet. Soft Nylon er velegnet til lave temperaturer, fordi det har gode varme-isolerings egenskaber.

Ydersiden af soveposen er lavet af Tactel Nylon med Ripstop. Nylonstoffet gør at det er behageligt blødt, kombineret med at det er designet til at være tilstrækkeligt holdbart til brug i ekspeditions / vintersoveposer. 

Proud er udstyret med en lomme på ydersiden og en på indersiden og har varmekrave ved hals og skulder der hindrer den varme luft i at forlade soveposen. Husky er kendt for at producere kvalitets udstyr, uden at stræbe efter at blive et varemærke, hvilket også betyder at Husky sætter en stor ære i detaljer og funktionalitet.

Husky er som nogle af de første begyndt at lave mange af deres sovepose med "anti-slip" striber på bagsiden, hvilket sikrer at soveposen ikke så let glider ned af liggeunderlaget, hvis du sover uroligt. 


Komfort:

Ekstrem: -29°C

Lav komfort: -20°C (♂)

Høj komfort: -13 °C (♀)
 
 Temperatur forklaring8592287008395

Produktinformation

Type
Vintersovepose
Fyld
2 x 210 g/m2 Invista Qualofill + 1 x 120 g/m2 3D-LiteFill
Vægt (min. / total)
2250 g
Høj komfort
-13 °C (♀)
Lav komfort
-20°C (♂)
Ekstrem
-29°C

Specifikke referencer

Relaterede produkter